Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Ке гу гледам слику како ќуран још 2 сата ама куде е овој место неможу да свату :icon_lol: а тај КУЦЗ што ми гу кажа знам куде е, а овај куде е? ии колко е минимална уплата на тикет и на комбинацију?
И ја би кажаја дека е натамо. У Бетсити су едино квоте за дуплу шансу поголеми, и за Х-1. Спортлајф е добар, мада у Бундес понекад имав бољи квоте за 1, Х, 2.

Него дај још некое прашање да развржемо дискусију, за да може остатак од Македонију да ужива? Куманово рулз! :icon_mrgr:

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
И ја би кажаја дека е натамо. У Бетсити су едино квоте за дуплу шансу поголеми, и за Х-1. Спортлајф е добар, мада у Бундес понекад имав бољи квоте за 1, Х, 2.

Него дај још некое прашање да развржемо дискусију, за да може остатак од Македонију да ужива? Куманово рулз! :icon_mrgr:
Аман немојте .. јас едвај вака ве разбрав го преведував на Македонски литературен јазик ова пола сат сега уште кој ке преведува .. доста е .

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Се изнапрајвте муабет за дијалекти 3 страни во тип на дено. Честито

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Не ја читав темава, али да пишам еден тип Загреб-Кил 1,45 за двојка е глеам по нет би требало да е лесна двојка според мене плус со хендикеп може да се проба зависи колку ќе биде (-3,5) би требало.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Не ја читав темава, али да пишам еден тип Загреб-Кил 1,45 за двојка е глеам по нет би требало да е лесна двојка според мене плус со хендикеп може да се проба зависи колку ќе биде (-3,5) би требало.
Чек бе не давај типој гледаш за дијалекти се расправа :S

phazrew

Deepholm
Член од
3 септември 2011
Мислења
322
Поени од реакции
300
Аман бе човеци ного говорате, земајте гледајте си мајами и не замарајте ного.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.965
Поени од реакции
9.596
(y) + Za Utre Kopenhagen - Barselona 1 ili 1x ne veruvam da tepaat Barsa

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Уште Блаже Конески фали на темава....
Инаку онлајн ако имате Клиперс 2 со хендикеп.

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
Уште Блаже Конески фали на темава....
Инаку онлајн ако имате Клиперс 2 со хендикеп.
Мислиш клиперси да тепаат... хендикепот е +2... јас па до сеа се мислев на феникс да ставам со хендикеп

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Мислиш клиперси да тепаат... хендикепот е +2... јас па до сеа се мислев на феникс да ставам со хендикеп
На Феникс очајно им треба победа така да типувам чист 1 како Монт Еверест :icon_lol:

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.774
Поени од реакции
8.037
Ај доста мрморите кажете некој типови, криза е... еве од мене нешто што се мислам да ставам.

Newcastle U. - Stoke C. - 1
Hertha BSC - Kaiserslautern - 1
Montpellier - Valenciennes - 1
Barcelona - Real Madrid - 1
Sassuolo - Gubbio - 1

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Покрај тие:

Chievo : Udinese - 2
Augsburg : Schalke - 2
Dortmund : M`gladgach - x2 (вреди да се проба:))
Valencia : Betis - 1
Salzburg : Ried - 1
Alkmaar : Venlo - 1-1
Bari : Torino - 2

Така некако;)

Kajgana Shop

На врв Bottom