- Член од
- 23 јануари 2012
- Мислења
- 885
- Поени од реакции
- 912
Ке гу гледам слику како ќуран још 2 сата ама куде е овој место неможу да свату

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ке гу гледам слику како ќуран још 2 сата ама куде е овој место неможу да свату
Ке гу гледам слику како ќуран још 2 сата ама куде е овој место неможу да сватуа тај КУЦЗ што ми гу кажа знам куде е, а овај куде е? ии колко е минимална уплата на тикет и на комбинацију?
Сга ми текнаКе гу гледам слику како ќуран још 2 сата ама куде е овој место неможу да сватуа тај КУЦЗ што ми гу кажа знам куде е, а овај куде е? ии колко е минимална уплата на тикет и на комбинацију?
Сга ми текнаможда е кт гу појдеш од џамију накуде болницу од лево?
![]()
Хахахаха ти да дојдеш во куманово за 30 минути ке сакаш да се вратиш назадНи со google translate неможам да те преведам!![]()
Ни со google translate неможам да те преведам!![]()
Не ми е јасно како може кумановски дијалект да ви е смешен, да дојдете во куманово и да слушате преку 100.000 луѓе како зборуваат на тој дијалект тоа како стенд ап комеди во живо ке ви еХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХААХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА , кумановац немој да сфатиш погрешно ама се изнасмеав за коментаров браво![]()
Еднаш отидов во Куманово и секој втор збор им беше "Да ти ебу"Не ми е јасно како може кумановски дијалект да ви е смешен, да дојдете во куманово и да слушате преку 100.000 луѓе како зборуваат на тој дијалект тоа како стенд ап комеди во живо ке ви е![]()
Не ми е јасно како може кумановски дијалект да ви е смешен, да дојдете во куманово и да слушате преку 100.000 луѓе како зборуваат на тој дијалект тоа како стенд ап комеди во живо ке ви е![]()
Ќе почнам да се смеам па ако ме затепаат е тогаш ќе биде комедии. Недај боже да отидам во Куманово кадешто има највеќе луѓе, ќе се помочам од смеењеНе ми е јасно како може кумановски дијалект да ви е смешен, да дојдете во куманово и да слушате преку 100.000 луѓе како зборуваат на тој дијалект тоа како стенд ап комеди во живо ке ви е![]()
Куде пазар мислу дека беше овој, натамо негде, не ме фаќај за збор, зашто никад не сам уплаќаја тамо.Ке гу гледам слику како ќуран још 2 сата ама куде е овој место неможу да сватуа тај КУЦЗ што ми гу кажа знам куде е, а овај куде е? ии колко е минимална уплата на тикет и на комбинацију?
Значи јас ако дојдам на некој од собирите ке бидат комедииЌе почнам да се смеам па ако ме затепаат е тогаш ќе биде комедии. Недај боже да отидам во Куманово кадешто има највеќе луѓе, ќе се помочам од смеење![]()
Ја га знаеше тој што е куде што завршуев скопски дуќани над најк али забравија сам гаКуде пазар мислу дека беше овој, натамо негде, не ме фаќај за збор, зашто никад не сам уплаќаја тамо.
Иначе Спорт лајф ми е најдобра, а порано нон стоп уплаќаше у Центар![]()