Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
18209372.jpg
Ке гу гледам слику како ќуран још 2 сата ама куде е овој место неможу да свату :icon_lol: а тај КУЦЗ што ми гу кажа знам куде е, а овај куде е? ии колко е минимална уплата на тикет и на комбинацију?

Ке гу гледам слику како ќуран још 2 сата ама куде е овој место неможу да свату :icon_lol: а тај КУЦЗ што ми гу кажа знам куде е, а овај куде е? ии колко е минимална уплата на тикет и на комбинацију?

50 ден е минимална а комбинација нема каков сакаш систем можеш да играш со минимум 50 ден уплата.

Сга ми текна :icon_lol: можда е кт гу пројдеш од џамију накуде болницу од лево? :giggle:

Ни со google translate неможам да те преведам! :D

ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХААХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА , кумановац немој да сфатиш погрешно ама се изнасмеав за коментаров браво :):):):):)

ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХААХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА , кумановац немој да сфатиш погрешно ама се изнасмеав за коментаров браво :):):):):)
Не ми е јасно како може кумановски дијалект да ви е смешен, да дојдете во куманово и да слушате преку 100.000 луѓе како зборуваат на тој дијалект тоа како стенд ап комеди во живо ке ви е :ROFLMAO:

Не ми е јасно како може кумановски дијалект да ви е смешен, да дојдете во куманово и да слушате преку 100.000 луѓе како зборуваат на тој дијалект тоа како стенд ап комеди во живо ке ви е :ROFLMAO:
Еднаш отидов во Куманово и секој втор збор им беше "Да ти ебу"
:ROFLMAO:

ахахахахха не дека имам нешто против или слично... али ништо неможам да разберам... ај у живо коа ми зборат пак нешто склопувам... Али горе коа те читав, се чустував ко прваче со буквар :D

Ќе почнам да се смеам па ако ме затепаат е тогаш ќе биде комедии. Недај боже да отидам во Куманово кадешто има највеќе луѓе, ќе се помочам од смеење :D

Куде пазар мислу дека беше овој, натамо негде, не ме фаќај за збор, зашто никад не сам уплаќаја тамо.
Иначе Спорт лајф ми е најдобра, а порано нон стоп уплаќаше у Центар:cuc:

Ќе почнам да се смеам па ако ме затепаат е тогаш ќе биде комедии. Недај боже да отидам во Куманово кадешто има највеќе луѓе, ќе се помочам од смеење :D
Значи јас ако дојдам на некој од собирите ке бидат комедии :ROFLMAO:

Куде пазар мислу дека беше овој, натамо негде, не ме фаќај за збор, зашто никад не сам уплаќаја тамо.
Иначе Спорт лајф ми е најдобра, а порано нон стоп уплаќаше у Центар:cuc:
Ја га знаеше тој што е куде што завршуев скопски дуќани над најк али забравија сам га:D а на мене спортлифе ми е најблиско али овамо су поголеми коефициенти ;):D

Јој човече кој несврзан дијалект е овој кумановскиов нешто невидено:facepalm:
Де на српски де на скопски де мешавина од српско-бугарско или накратко катастрофа.

Bitch+_5634649d885a50b76f76a1874e2c0e82.jpg

Иначе кој има онлајн:
Детроит 1
Мајами 1
Индиана 1

All in!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom