Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Ке гу гледам слику како ќуран још 2 сата ама куде е овој место неможу да свату :icon_lol: а тај КУЦЗ што ми гу кажа знам куде е, а овај куде е? ии колко е минимална уплата на тикет и на комбинацију?

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Ке гу гледам слику како ќуран још 2 сата ама куде е овој место неможу да свату :icon_lol: а тај КУЦЗ што ми гу кажа знам куде е, а овај куде е? ии колко е минимална уплата на тикет и на комбинацију?
50 ден е минимална а комбинација нема каков сакаш систем можеш да играш со минимум 50 ден уплата.

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Сга ми текна :icon_lol: можда е кт гу пројдеш од џамију накуде болницу од лево? :giggle:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
Ни со google translate неможам да те преведам! :D
ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХААХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА , кумановац немој да сфатиш погрешно ама се изнасмеав за коментаров браво :):):):):)

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХААХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА , кумановац немој да сфатиш погрешно ама се изнасмеав за коментаров браво :):):):):)
Не ми е јасно како може кумановски дијалект да ви е смешен, да дојдете во куманово и да слушате преку 100.000 луѓе како зборуваат на тој дијалект тоа како стенд ап комеди во живо ке ви е :ROFLMAO:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Не ми е јасно како може кумановски дијалект да ви е смешен, да дојдете во куманово и да слушате преку 100.000 луѓе како зборуваат на тој дијалект тоа како стенд ап комеди во живо ке ви е :ROFLMAO:
Еднаш отидов во Куманово и секој втор збор им беше "Да ти ебу"
:ROFLMAO:

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
ахахахахха не дека имам нешто против или слично... али ништо неможам да разберам... ај у живо коа ми зборат пак нешто склопувам... Али горе коа те читав, се чустував ко прваче со буквар :D

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Ќе почнам да се смеам па ако ме затепаат е тогаш ќе биде комедии. Недај боже да отидам во Куманово кадешто има највеќе луѓе, ќе се помочам од смеење :D

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Куде пазар мислу дека беше овој, натамо негде, не ме фаќај за збор, зашто никад не сам уплаќаја тамо.
Иначе Спорт лајф ми е најдобра, а порано нон стоп уплаќаше у Центар:cuc:

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Ќе почнам да се смеам па ако ме затепаат е тогаш ќе биде комедии. Недај боже да отидам во Куманово кадешто има највеќе луѓе, ќе се помочам од смеење :D
Значи јас ако дојдам на некој од собирите ке бидат комедии :ROFLMAO:

Куде пазар мислу дека беше овој, натамо негде, не ме фаќај за збор, зашто никад не сам уплаќаја тамо.
Иначе Спорт лајф ми е најдобра, а порано нон стоп уплаќаше у Центар:cuc:
Ја га знаеше тој што е куде што завршуев скопски дуќани над најк али забравија сам га:D а на мене спортлифе ми е најблиско али овамо су поголеми коефициенти ;):D

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Јој човече кој несврзан дијалект е овој кумановскиов нешто невидено:facepalm:
Де на српски де на скопски де мешавина од српско-бугарско или накратко катастрофа.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929

Иначе кој има онлајн:
Детроит 1
Мајами 1
Индиана 1