- Член од
- 23 јануари 2012
- Мислења
- 885
- Поени од реакции
- 912
Ке гу гледам слику како ќуран још 2 сата ама куде е овој место неможу да свату а тај КУЦЗ што ми гу кажа знам куде е, а овај куде е? ии колко е минимална уплата на тикет и на комбинацију?
Ке гу гледам слику како ќуран још 2 сата ама куде е овој место неможу да свату а тај КУЦЗ што ми гу кажа знам куде е, а овај куде е? ии колко е минимална уплата на тикет и на комбинацију?
50 ден е минимална а комбинација нема каков сакаш систем можеш да играш со минимум 50 ден уплата.Ке гу гледам слику како ќуран још 2 сата ама куде е овој место неможу да свату а тај КУЦЗ што ми гу кажа знам куде е, а овај куде е? ии колко е минимална уплата на тикет и на комбинацију?
Сга ми текна можда е кт гу пројдеш од џамију накуде болницу од лево?Ке гу гледам слику како ќуран још 2 сата ама куде е овој место неможу да свату а тај КУЦЗ што ми гу кажа знам куде е, а овај куде е? ии колко е минимална уплата на тикет и на комбинацију?
Ни со google translate неможам да те преведам!Сга ми текна можда е кт гу појдеш од џамију накуде болницу од лево?
Хахахаха ти да дојдеш во куманово за 30 минути ке сакаш да се вратиш назадНи со google translate неможам да те преведам!
ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХААХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА , кумановац немој да сфатиш погрешно ама се изнасмеав за коментаров бравоНи со google translate неможам да те преведам!
Не ми е јасно како може кумановски дијалект да ви е смешен, да дојдете во куманово и да слушате преку 100.000 луѓе како зборуваат на тој дијалект тоа како стенд ап комеди во живо ке ви еХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХААХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА , кумановац немој да сфатиш погрешно ама се изнасмеав за коментаров браво
Еднаш отидов во Куманово и секој втор збор им беше "Да ти ебу"Не ми е јасно како може кумановски дијалект да ви е смешен, да дојдете во куманово и да слушате преку 100.000 луѓе како зборуваат на тој дијалект тоа како стенд ап комеди во живо ке ви е
ахахахахха не дека имам нешто против или слично... али ништо неможам да разберам... ај у живо коа ми зборат пак нешто склопувам... Али горе коа те читав, се чустував ко прваче со букварНе ми е јасно како може кумановски дијалект да ви е смешен, да дојдете во куманово и да слушате преку 100.000 луѓе како зборуваат на тој дијалект тоа како стенд ап комеди во живо ке ви е
Ќе почнам да се смеам па ако ме затепаат е тогаш ќе биде комедии. Недај боже да отидам во Куманово кадешто има највеќе луѓе, ќе се помочам од смеењеНе ми е јасно како може кумановски дијалект да ви е смешен, да дојдете во куманово и да слушате преку 100.000 луѓе како зборуваат на тој дијалект тоа како стенд ап комеди во живо ке ви е
Куде пазар мислу дека беше овој, натамо негде, не ме фаќај за збор, зашто никад не сам уплаќаја тамо.Ке гу гледам слику како ќуран још 2 сата ама куде е овој место неможу да свату а тај КУЦЗ што ми гу кажа знам куде е, а овај куде е? ии колко е минимална уплата на тикет и на комбинацију?
Значи јас ако дојдам на некој од собирите ке бидат комедииЌе почнам да се смеам па ако ме затепаат е тогаш ќе биде комедии. Недај боже да отидам во Куманово кадешто има највеќе луѓе, ќе се помочам од смеење
Ја га знаеше тој што е куде што завршуев скопски дуќани над најк али забравија сам га а на мене спортлифе ми е најблиско али овамо су поголеми коефициентиКуде пазар мислу дека беше овој, натамо негде, не ме фаќај за збор, зашто никад не сам уплаќаја тамо.
Иначе Спорт лајф ми е најдобра, а порано нон стоп уплаќаше у Центар