Tип на денот (Читај правила во прв пост)

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Дајте фудбал бе не ме заебавајте каков тенис! :D
Пиши го тикетот, денеска јас пишав 20 утакмици, 16 тениси, 2 фудбали, 2 кошарки. Ме зафркна 1,25 кошарка, 74 74 беше Локомотив, се друго фатив, ќе чекав уште еден меч, 30 денари уплата за околу 14'500.

Иначе за фудбал пиши ги тие, јас направив едно за ПРЕМИЕР со 12 утакмици, за да го фатам бонусот, со 30 денари преку 500 евра добивка, онака колку да има ;) Иначе да ви кажам за Св.Никола минатата година со 50 денари уплата за 46000 денари имав уплатено 13-14 утакмици, само една ме падна, француска лига, знам последниот Ајачио играше против некој добар, во првите 6 што беше и тепаше 1-0 Ајачио, немаше победа дотогаш во лигата мислам.... да си пукниш од мака :(

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Пиши го тикетот, денеска јас пишав 20 утакмици, 16 тениси, 2 фудбали, 2 кошарки. Ме зафркна 1,25 кошарка, 74 74 беше Локомотив, се друго фатив, ќе чекав уште еден меч, 30 денари уплата за околу 14'500.

Иначе за фудбал пиши ги тие, јас направив едно за ПРЕМИЕР со 12 утакмици, за да го фатам бонусот, со 30 денари преку 500 евра добивка, онака колку да има ;) Иначе да ви кажам за Св.Никола минатата година со 50 денари уплата за 46000 денари имав уплатено 13-14 утакмици, само една ме падна, француска лига, знам последниот Ајачио играше против некој добар, во првите 6 што беше и тепаше 1-0 Ајачио, немаше победа дотогаш во лигата мислам.... да си пукниш од мака :(
Ах бе ам мене да знајш уште ја паметам карловац- хајдук 1-0 .. 2ка ја имав ме обори само таа од 20 утакмици во спортлајф .. од тие напред што се 10-20 утакмици пишав 20 и само хајдук за 60000 со 20 ден уплата..
вечерта на друг тикет со 30 денари за 35000 ги чекав валенсија реал 2-2&3+ и фиорентина - милан 2&2-3г таја 0-0 заврши ..

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
одвај!!! кој ме послуша имаше ептен забавна вечер... :D
Да ти кажам право баш поради тебе ми е многу мерак што тепаше денес Монтепаски. Коефициентот не беше реален и беше премал, а ризикот преголем, ама битно на крај добро се заврши. Со среќа да си ги трошиш.

Член од
26 октомври 2011
Мислења
795
Поени од реакции
375
Еве што пишав
Арсенал-1
Саутемптон-1
Фурт-1
Баерн-1 & 3+
Лион-1
Реал-1 & 3+
Спортинг Лисабон-1
Либерец-1
Дебрецен-1
16.9 коефициент за 100-1690 :D

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Zaso misles deka ke prave 2 ???
Според мене, му е кажана као дојава. А според мене е обична анализа, Гројтер е во врвот на 2ра лига секоја година, традиционално до самиот крај, или 5-10 кола пред крај и почнува да губи, да игра нерешено, наводно затоа што газдите не сакаат во 1ва лига, демек убаво им е тука. Се чека серијата лоши резултати на Гројтер, Карлруе се бори за опстанок и од тука е можно да излегува овој тип. Само мое мислење, не сугерирам јас 2ка да сме на чисто...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Според мене, му е кажана као дојава. А според мене е обична анализа, Гројтер е во врвот на 2ра лига секоја година, традиционално до самиот крај, или 5-10 кола пред крај и почнува да губи, да игра нерешено, наводно затоа што газдите не сакаат во 1ва лига, демек убаво им е тука. Се чека серијата лоши резултати на Гројтер, Карлруе се бори за опстанок и од тука е можно да излегува овој тип. Само мое мислење, не сугерирам јас 2ка да сме на чисто...
Истото и јас го знам за Гројтер од минатите години, но ме чуди зошто германските типстери по страниве на интернет не го пишуваат тоа...Еве на пример овој е Германец, а предлага да се игра Гројтер кец и тоа со хендикеп:

http://nicebet.blogabet.com/2256104/G-Furth-Karlsruhe

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Дојава кај мене не постои таков збор едноставно има 3-4 фактори кои според мене се клучни
Инаку исто денес изиграв на Алтах ;) па види резултат
п.с. Не сум ниту Настрадамус ниту некој врач кој сака нека прати кој не немора со сила никој не терам :D
--- надополнето: 24 март 2012 во 01:50 ---
Истото и јас го знам за Гројтер од минатите години, но ме чуди зошто германските типстери по страниве на интернет не го пишуваат тоа...Еве на пример овој е Германец, а предлага да се игра Гројтер кец и тоа со хендикеп:

http://nicebet.blogabet.com/2256104/G-Furth-Karlsruhe
Тоа шо не влгуваше е затоа шо немаше амбиции реално е да е 1 само нз шо повеке боли да промашиш 1,25 коеф или 4. За кој коеф би се нервирал повеке ако те заебе чисто сумнјам дека за 4 би се нервирал

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Тоа шо не влгуваше е затоа шо немаше амбиции реално е да е 1 само нз шо повеке боли да промашиш 1,25 коеф или 4. За кој коеф би се нервирал повеке ако те заебе чисто сумнјам дека за 4 би се нервирал
Многу нормално. Повеќе муабетот ми беше околу нивните амбиции, можеби сезонава атакуваат на влез во прва Бундес, ама ќе видиме, има уште доста да се игра.
Што е до мене, јас ќе ја рипнам утакмицава зошто 1.25 за Бундес 2, не фала. Можеби Дизелдорф 1 ќе влезе во некое ливче од таа лига.

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Многу нормално. Повеќе муабетот ми беше околу нивните амбиции, можеби сезонава атакуваат на влез во прва Бундес, ама ќе видиме, има уште доста да се игра.
Што е до мене, јас ќе ја рипнам утакмицава зошто 1.25 за Бундес 2, не фала. Можеби Дизелдорф 1 ќе влезе во некое ливче од таа лига.
Верувај од секогаш ги бркав доека не ми дојде паметот дека не сакаат 1лига пред2-3 години кога со 7 коеф ова време им ја дадоа на Ханза а им требаше за опстанок а јас сум ја оптегнал без мислење + играа со Дортмунд 120 минути во купот примија гол 119 мин и 57 секунда да ги видеше како лежеа на терен и како тагуваа значи психички и физички се малку разнесени + На Карлсруе му треба секој ебан бод кој може да го освои
Сето ова е поке наменето за еден член кој погоре ме цитираше дека ми била дојава земете малце разгледајте потемелно не глеајте само коеф Инаку тоа шо ја типуваат германците 1 нема апсолутно никакво влијание нема типувач кој не промашил или не погодил се е можно 11 на 11 1 топка 4 судии и публика ;)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Инаку тоа шо ја типуваат германците 1 нема апсолутно никакво влијание нема типувач кој не промашил или не погодил се е можно 11 на 11 1 топка 4 судии и публика ;)
Не ме сфати што сакав да кажам со тоа дека ја типуваат германски типстери. Они во анализите никаде не ги спомнуваат амбициите годинава, а тие работи нив сигурни им се познати, ако веќе на нас ни се познати. Сакав да кажам дека можно е оваа година да сакаат влез во прва лига, а дека квотата е добра да се проба на изненадување колово тоа е точно. Ја гледав утакмицата во купот.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.880
Поени од реакции
6.937
Леле леле Сиена :eek: одвај 1 разлика, пак ќе го кркавме стапот, ќути влезе, а таја ми е прва од поголемо ливче кое се протега до понеделник :) Абе, ја пиша некој Седан, шо ја кажав, 0-3 излезе 2.50 коеф. :D

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Да ти кажам право баш поради тебе ми е многу мерак што тепаше денес Монтепаски. Коефициентот не беше реален и беше премал, а ризикот преголем, ама битно на крај добро се заврши. Со среќа да си ги трошиш.
фала друже и ти да си добиеш на спортска!
е сега за коефициентот... во сс на интернет беше 1,45, па си реков овие нашиве барем толку ќе го дадат или 1,50, ко гледам во спортлајф 1,30, а во еврогол 1,35, ама пошто уште од некни реков дека ќе ја играм сингл, ја лупнав. за чисти 1800 ден. овие нервози не се исплаќаат!!! :D
ама ако ништо друго, ќе си ја имам сигурна ко че играат во грција за олимпијакос 1!!! :)
--- надополнето: 24 март 2012 во 10:32 ---
Ептен забавна посебно 4/4 хахх ке видеше дали ти е забавна за пола поен !
па баш зато мислев забавна... :D

Kajgana Shop

На врв Bottom