Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Да не речите не сум ви кажал
Гројтер - Карлсруе Х2 4коеф за похрабри 2 10коеф ја ке ја ризикувам 2 чиста

А

Анноун

Гостин
Супер возможен дубл за утре , уште во раните термини

13.15h Cska - Lokomotiv Moskow 1 @2.05
13.45h Chelsea - Tottenham 1 @1.90

Каков Локомотив бе ? Думбиа , Нецид , Тошиќ праат партали напред. 90 посто сигурност . Мора да победи Цска , го брка Зенит во борба за титулата . Класа или две појаки се од овие .

Челзи е 5 бода зад Тотенхем на 10 кола до крајот . Ако сакаат Лига Шампиони од догодина , ова им е маст вин меч . Тотенхем се у длабока криза, кај Челзи пак огромен напредок од кога го сменија тренерот.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Ете 2 мои типови Фортуна шитард 2 и Хелмонд 1 победија .. а јас се запнав кај ги најдов овие краковиа краков .. самите тонат во говна јас ке ги спасувам ццц камења !

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
најчисто играње ти е да лупниш 100 евра на сингл, од околу 1,4-1,5 коеф. чиста заработка.
само кој има муда да стави 6000 денари, тука е прашањето? еве ја за денеска лупнав 5000 ден на сиена 1, во евро гол е 1,35 коеф, а мислев дека ќе биди барем 1,45, ама то е. во другите кладилници е помала. шо би фалело чисти 1700 и кусур за една утакмица? е сега загубата можи да биди мноооооооогу голема!!! ама то е то...
одвај!!! кој ме послуша имаше ептен забавна вечер... :D

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Ете 2 мои типови Фортуна шитард 2 и Хелмонд 1 победија .. а јас се запнав кај ги најдов овие краковиа краков .. самите тонат во говна јас ке ги спасувам ццц камења !
da im iznaeb*m sve najmilo nivno koi utakmici gi fativ mamicata nivna :mad::mad::mad::mad::mad:
--- надополнето: 23 март 2012 во 22:55 ---
Гронинген 2 АLL IN
tiket
раониц -20.5
Надал -18,5
СКА 2 хокеј
Динамо 1 хокеј
Гронинген 2 :D
раониц -20.5:mad::mad::mad::mad: 21 glupak
Надал -18,5
СКА 2 хокеј :)
Динамо 1 хокеј:)

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Неколку зицери за утре, немам фатено доста време, само по една ме паѓа, во последно време додуша само тенис играм, и утре ќе напишам едно тенис, па да видиме што ќе биде. Иначе околу фудбалите, има нешто " сигурно " за утре? :D

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Неколку зицери за утре, немам фатено доста време, само по една ме паѓа, во последно време додуша само тенис играм, и утре ќе напишам едно тенис, па да видиме што ќе биде. Иначе околу фудбалите, има нешто " сигурно " за утре? :D
Требаше да има дојава за утре 100% сигурна. Ама чичково си бара 6000 члена на групата, па не ја пуштал утре.
Ако му најдеш +2000 "ќе ја пуштел" дојавата. Еве ти линк. https://www.facebook.com/Sigurnitipoviii

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Требаше да има дојава за утре 100% сигурна. Ама чичково си бара 6000 члена на групата, па не ја пуштал утре.
Ако му најдеш +2000 "ќе ја пуштел" дојавата. Еве ти линк. https://www.facebook.com/Sigurnitipoviii
Аха 100%, ги знам овие колку се паметни, всушност премногу се наивни, кој еднашка се зафркнал, втор пат не верувам дека би можел.... не им верувам, бидејќи наместените утакмици не ги знаат многу луѓе, се чуваат во строга тајна, не е ни тоа така лесно :)

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Аха 100%, ги знам овие колку се паметни, всушност премногу се наивни, кој еднашка се зафркнал, втор пат не верувам дека би можел.... не им верувам, бидејќи наместените утакмици не ги знаат многу луѓе, се чуваат во строга тајна, не е ни тоа така лесно :)
Абе минатата недела или пред минатата кажа една местена турска беше, ама само 15 мин стоеше, и по кладилнициве изблокирана беше. И гледам кога вика дека е 95 сигурна.. влегува а другите не. А инаку во право си за тоа кој еднашка се зафркнал 2 пат нема. :D

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623

Овие пиши ги, плус 4 тениса.

Almagro - Goffin 1
Ferrer - Tomic 1
Fish - Dancevic 1