за 1.000 - 16.500SASSUOLO 1
VILLARREAL B 1
WOLFSBURG GG3+
REIMS 1
17 коеф.
одвај!!! кој ме послуша имаше ептен забавна вечер...најчисто играње ти е да лупниш 100 евра на сингл, од околу 1,4-1,5 коеф. чиста заработка.
само кој има муда да стави 6000 денари, тука е прашањето? еве ја за денеска лупнав 5000 ден на сиена 1, во евро гол е 1,35 коеф, а мислев дека ќе биди барем 1,45, ама то е. во другите кладилници е помала. шо би фалело чисти 1700 и кусур за една утакмица? е сега загубата можи да биди мноооооооогу голема!!! ама то е то...
Ептен забавна посебно 4/4 хахх ке видеше дали ти е забавна за пола поен !одвај!!! кој ме послуша имаше ептен забавна вечер...
da im iznaeb*m sve najmilo nivno koi utakmici gi fativ mamicata nivnaЕте 2 мои типови Фортуна шитард 2 и Хелмонд 1 победија .. а јас се запнав кај ги најдов овие краковиа краков .. самите тонат во говна јас ке ги спасувам ццц камења !
Гронинген 2Гронинген 2 АLL IN
tiket
раониц -20.5
Надал -18,5
СКА 2 хокеј
Динамо 1 хокеј
beriketen denMonaco 1
Wolfsburg GG
Ova za deneska ke igram ako imate nesto podobro kazete ke ve pratam POZZ
Требаше да има дојава за утре 100% сигурна. Ама чичково си бара 6000 члена на групата, па не ја пуштал утре.Неколку зицери за утре, немам фатено доста време, само по една ме паѓа, во последно време додуша само тенис играм, и утре ќе напишам едно тенис, па да видиме што ќе биде. Иначе околу фудбалите, има нешто " сигурно " за утре?
Аха 100%, ги знам овие колку се паметни, всушност премногу се наивни, кој еднашка се зафркнал, втор пат не верувам дека би можел.... не им верувам, бидејќи наместените утакмици не ги знаат многу луѓе, се чуваат во строга тајна, не е ни тоа така лесноТребаше да има дојава за утре 100% сигурна. Ама чичково си бара 6000 члена на групата, па не ја пуштал утре.
Ако му најдеш +2000 "ќе ја пуштел" дојавата. Еве ти линк. https://www.facebook.com/Sigurnitipoviii
Абе минатата недела или пред минатата кажа една местена турска беше, ама само 15 мин стоеше, и по кладилнициве изблокирана беше. И гледам кога вика дека е 95 сигурна.. влегува а другите не. А инаку во право си за тоа кој еднашка се зафркнал 2 пат нема.Аха 100%, ги знам овие колку се паметни, всушност премногу се наивни, кој еднашка се зафркнал, втор пат не верувам дека би можел.... не им верувам, бидејќи наместените утакмици не ги знаат многу луѓе, се чуваат во строга тајна, не е ни тоа така лесно