Supernatural

• Креатор на темата Креатор на темата adolfo
  • Време на започнување Време на започнување
Има уште некој што му е преку глава од ова Сем и Дин ситуацијава? До кога ќе го тераат вака? Последнава епизода може да не ја гледаш, и ама БАШ НИШТО не си пропуштил.
И, се видоа како изгледаат од друга перспектива демек? И сеа реши тоа нешто? А да не збориме што единствената допирна точка меѓу двете ситуации е тоа што едниот го излажал другиот. :mad:

Ја па скоро секоја епизода со овие Ghostbusters или како и да беа, не ја гледам. Напорни ми се. А уште па на тоа додади ја шпанскава серијава помеѓу Дин и Сем.
Серијава изгуби многу на квалитет, и се вади на претходните сезони и ликот на Дин кој е еден од најкул ликови во филмска индустрија. Другово е тиња.

Ја па скоро секоја епизода со овие Ghostbusters или како и да беа, не ја гледам. Напорни ми се. А уште па на тоа додади ја шпанскава серијава помеѓу Дин и Сем.
Серијава изгуби многу на квалитет, и се вади на претходните сезони и ликот на Дин кој е еден од најкул ликови во филмска индустрија. Другово е тиња.
Апсолутно се слагам…до 4-тата сезона серијава беше врв…Next leviathans, дефинитивно најдосадните 2 сезони. Таман помислив дека сезонава малку се оправија (филер епизодите ми беа топ, исто како старите добри времиња) шпанска серија...

До продуцентите е...до 5та сезона беше Eric Kripke ми се чини, потоа 2 сезони некој други, па сеа пак нови...

До продуцентите е...до 5та сезона беше Eric Kripke ми се чини, потоа 2 сезони некој други, па сеа пак нови...
Никогаш не си замина Крипке целосно…мислам дека во секоја сезона има по некоја епизода.

И јас се согласувам дека не се тоа што беа. Ама ги гледам надевајки се дека ќе се вратат на подобро... Ги одобрија за уште една сезона, ама ако продолжат вака, ќе изумре серијата, наместо да ја скратат ама да ја завршат како што треба и како што и` доликува, зашто сеуште мнозинството на епизоди се добри.
Еве ги продуцентите. Крипке уште си е таму, дури и неговата компанија. Ама има некои нови, можно е да е до тоа делумно.
Production
Executive producer(s)Eric Kripke
McG
David Nutter
Robert Singer
Kim Manners (2005–09)
Sera Gamble (2010–12)
Jeremy Carver (2012-present)
Production company(s) Kripke Enterprises
Wonderland Sound and Vision(Seasons 1-8)
Warner Bros. Television

Мене ми се солидни последниве сезони, зашто сеуште се подеднакво забавни, со креативни епизоди, а за хуморотда не ни збориме. На ситкоми не се смеам така. Џабе плукате :icon_lol:

Ја сега видов дека се на пауза оваа недела, а дури проверував ова ми излезе на гугл
Pilot Scoop: Supernatural Spin-Off Gets a New Title, Casts Its Final Series Regular

Мене ми се солидни последниве сезони, зашто сеуште се подеднакво забавни, со креативни епизоди, а за хуморотда не ни збориме. На ситкоми не се смеам така. Џабе плукате :icon_lol:

Ја сега видов дека се на пауза оваа недела, а дури проверував ова ми излезе на гугл
Pilot Scoop: Supernatural Spin-Off Gets a New Title, Casts Its Final Series Regular

Абе ок си е хуморот, али коа ќе видам во секоја епизода Дин да прави puppy eyes, пред солзи дојден, го направиле да биде по емотивен од најпедерастичниот евнух, ми иди да се обесам

Ова спин-оф-иве многу популарни стана. Може да се провери дали ќе вреди, ама без Сем и Дин, некако не е исто :)

Абе ок си е хуморот, али коа ќе видам во секоја епизода Дин да прави puppy eyes, пред солзи дојден, го направиле да биде по емотивен од најпедерастичниот евнух, ми иди да се обесам

Дин е уствари мекушко внатре, само се прави јак на површина. Убаво е некогаш да видиме што крие. Таков му е карактерот.

Не е до хуморот или до Дин, некако досадна е акцијата @Anne. Не те изненадува веќе ништо. Предвидливо е. Не беше убивањето на Кевин, ама повеќето од случките се.

После месец и пол... зјапање горд сум да ви кажам дека ви се приклучувам во ова друштво и богами нетрпелив да видам дали конечно ќе стават крај на серијава...

Прашања еден тон... каде исчезна колтот, и зошто се изгуби целиот интерес од 5та сезона за пронаѓање на Бог со помош на украсот од ланчето на Дин...

После месец и пол... зјапање горд сум да ви кажам дека ви се приклучувам во ова друштво и богами нетрпелив да видам дали конечно ќе стават крај на серијава...

Прашања еден тон... каде исчезна колтот, и зошто се изгуби целиот интерес од 5та сезона за пронаѓање на Бог со помош на украсот од ланчето на Дин...

Lucifer says that there are only five things in all of creation that can't be killed by the Colt and that he is one of them.

It should also be noted that while the Colt can kill (almost) anything the shot must still be a kill shot. When Sam shoots John, while he is possessed by Azazel, in the leg, the demon survives.[5]

Другото прашање везе неам. Нели рекоа дека Господ го нема.
"Magic amulet or not, you won't be able to find him."
од овде

П.С. Добредојде. И има уште една сезона сигурно, за после не се знае :)

Абе цело патешествие му го знам на колтот и без да гледавме сценарио, проблемот е што го скрија а ќе ги поштедеше од триста срања со Абадон или Дик...

А на тоа мислиш каде исчезна, мај бед :D
Епа, незнам тоа... Ваљда прелесно ќе било со колтот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom