Supernatural

• Креатор на темата Креатор на темата adolfo
  • Време на започнување Време на започнување
Абе уште на почеток кога покажуваа што се дешавало претходните сезони почнав да се смеам, се знаеше што следи понатаму.
Најака сцена кога ја гледаа пудлицата? СЕРИОЗНО? :pos: Мислам и на втори ме слушнаа каде се смеам :pos:
supernatural-dog-dean-afternoon-preview.jpg

Good boy(s) :X3:

Филери, филери, филери, ај нареднава да биди во тек со сторијата Pls

значи 3 години ја глеам серијава и само едно нешо бе не ми е јасно ... WTF is with the freaking NAMES ?!?!?!?!??!?! метатрон, абадон, кастиел, краули...мислам SRSLY ?!?!?!?!?! o_O btw on topic последниве 2 сезони жити филерите што им се добри...другото :гомце:

Ги гледав вчера првите две епизоди ој мај гад.. Сем... со ангелон која комбинација е еј, масакр прај, Кастиел срцка, се му смета :icon_lol:, од ангел на редовни животни навики, е тешко е..
Дин.. незнам искрено дал ги гледам серииве или ги голтам со очи ..:love:

значи 3 години ја глеам серијава и само едно нешо бе не ми е јасно ... WTF is with the freaking NAMES ?!?!?!?!??!?! метатрон, абадон, кастиел, краули...мислам SRSLY ?!?!?!?!?! o_O btw on topic последниве 2 сезони жити филерите што им се добри...другото :гомце:

Абе тие имиња се од ангели и од демони и всушност се имиња шо ги има во библијата, значи имињата си се скроз на место. :)

Another hunter here. <3
По природа сум компулсивно типче, и со серијава сум вистински зависник. Ја имам гледано целата, заклучно со последната епизода, и плус сите 8 сезони по втор пат. :cool:
Дин и Сем се едни од најдобрите тандеми ever, каква само кохезија имаат, и како одминува серијава стануваат се подобри и поинтересни. Омилени ми се 4,5,6 и 7 сезона, а како најдобра ќе ја истакнам 4. Другиве се добри, ама со овие највеќе уживав, најнепредвидливи беа, иако целава серија е многу интересна и креативна.
Истотака, песните со кои е исполнета серијава се страшни, предобри. Да не го должам, пошто сите овде сме фанови на серијава, сите знаеме колку е добра.

Bon Jovi rocks on occasion. Една од најдобри сцени во серијава, ја обожавам. И Сем е типичен Сем во сценава, ако некој бара генерална слика за него.:giggle:

И секако, мојата омилена песна која ја има во серијата.:love:

Штом првото мислење не ти е пишано тука, не си баш фан :icon_lol:
Мала шала. добредојде :)

Hello boys. Каква е новата сезона, уште ја немам гледано а уште од кога излезе првата епизода, недолично за мене.
Иначе другиве ги имам гледано сите, и тоа два пати. Една од омилени серии ми е. Омилен лик ми е Death иако многу малце беше застапен, ама страшна глума и лик е човекот, затоа и го ставив него на аватар.:D
Други омилени ликови ми се Дин и Краули и секако Чарли(ако најдам некад таква женска, ја женам без размислување), дур Сем и Кастиел ми се океј, ама на моменти ми идат на живци.

Абе тие имиња се од ангели и од демони и всушност се имиња шо ги има во библијата, значи имињата си се скроз на место. :)

ок де...али пак на моменти се чуствувам како да глеам Transformers а не Supernatural :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom