Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Апсолутно се слагам…до 4-тата сезона серијава беше врв…Next leviathans, дефинитивно најдосадните 2 сезони. Таман помислив дека сезонава малку се оправија (филер епизодите ми беа топ, исто како старите добри времиња) шпанска серија...Ја па скоро секоја епизода со овие Ghostbusters или како и да беа, не ја гледам. Напорни ми се. А уште па на тоа додади ја шпанскава серијава помеѓу Дин и Сем.
Серијава изгуби многу на квалитет, и се вади на претходните сезони и ликот на Дин кој е еден од најкул ликови во филмска индустрија. Другово е тиња.
Никогаш не си замина Крипке целосно…мислам дека во секоја сезона има по некоја епизода.До продуцентите е...до 5та сезона беше Eric Kripke ми се чини, потоа 2 сезони некој други, па сеа пак нови...
Production
Executive producer(s)Eric Kripke
McG
David Nutter
Robert Singer
Kim Manners (2005–09)
Sera Gamble (2010–12)
Jeremy Carver (2012-present)
Production company(s) Kripke Enterprises
Wonderland Sound and Vision(Seasons 1-8)
Warner Bros. Television
Мене ми се солидни последниве сезони, зашто сеуште се подеднакво забавни, со креативни епизоди, а за хуморотда не ни збориме. На ситкоми не се смеам така. Џабе плукате
Ја сега видов дека се на пауза оваа недела, а дури проверував ова ми излезе на гугл
Pilot Scoop: Supernatural Spin-Off Gets a New Title, Casts Its Final Series Regular
Мене ми се солидни последниве сезони, зашто сеуште се подеднакво забавни, со креативни епизоди, а за хуморотда не ни збориме. На ситкоми не се смеам така. Џабе плукате
Ја сега видов дека се на пауза оваа недела, а дури проверував ова ми излезе на гугл
Pilot Scoop: Supernatural Spin-Off Gets a New Title, Casts Its Final Series Regular
Абе ок си е хуморот, али коа ќе видам во секоја епизода Дин да прави puppy eyes, пред солзи дојден, го направиле да биде по емотивен од најпедерастичниот евнух, ми иди да се обесам
После месец и пол... зјапање горд сум да ви кажам дека ви се приклучувам во ова друштво и богами нетрпелив да видам дали конечно ќе стават крај на серијава...
Прашања еден тон... каде исчезна колтот, и зошто се изгуби целиот интерес од 5та сезона за пронаѓање на Бог со помош на украсот од ланчето на Дин...
од овде"Magic amulet or not, you won't be able to find him."