Supernatural

• Креатор на темата Креатор на темата adolfo
  • Време на започнување Време на започнување
^Sorry dude, but that's Jacob. :X3:

Што им е со паузиве? :confused:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

@Anne.
The next new episode airs on April 15th. The break between episodes has been dubbed #ShowerHellatus by fans on twitter because of the images of Dean in the shower in the promo for the episode
:icon_lol:

“Alex Annie Alexis Ann”

SHERIFF MILLS TRIES TO SAVE A YOUNG GIRL FROM A VAMPIRE NEST — Sheriff Mills (guest star Kim Rhodes) calls Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) after she kills a vampire who attacked a prisoner named Annie (guest star Katherine Ramdeen). They discover Annie was kidnapped by a family of vampires who use her as bait to lure in humans they can then feed on. Sheriff Mills tries to rescue Annie from her captors, but finds out the hard way that family always comes first. Stefan Pleszczynski directed the episode written by Robert Berens.

Ова као на пауза сме, ама хеј следна епизода Џенсен е гол. :X3:

^ И тоа прва сцена :P Не дека имаше нешто потреба од сцената, ама не се жалиме нели :P

Епизодава некако... мех...
Зашто мислев дека е МеДатрон а не МеТатрон? :cautious:
Многу е самоуверен а знаеме дека нема да победи. И ме нервира тоа зашто сите знаат дека нема да победи. И фала богу не ни` се обраќаше нас (публиката) на почетокот, туку ваљда сакаа така да изгледа. Демек ја завзема улогата на Господ? Тапа ми беше некако.
Едино нешто што ми се свиѓаше е тоа што треба да размислиш дали се` се одвива по план или не...
Знаев дека тоа со трикстерот не беше реално. Некако многу фејк изгледаше. Како лош филм. Може тоа им беше поентата, може не, ама очигледно беше

Поинтересни ми се демоните иначе. Ангеливе некако ми се досадни. Ок е што Сем и Дин се борат со 2 работи сега, да го спасат Рајот и да го вратат Краули како крал на Пеколот кога ќе ја убијат Абадон. Ама некако тупење беше епизодава.

5 families that run the town...не се нормални бре.
Туку дали и од Supernatural ќе има спиноф, оти епизодава баш во тој стил заврши...

5 families that run the town...не се нормални бре.
Туку дали и од Supernatural ќе има спиноф, оти епизодава баш во тој стил заврши...

Да бе, најавен беше уште пред некое време. Глупости.

Бааги лоша епизода, полошо е епизодава изгледа ќе биди самиот спиноф. Тотално безпотребен, ни го прошируваат универзумот ни курац, во еден град цела рабо, 5 фамилии ... дрпеси мевот. Ни го гледам ни го пустам.

Да бе, најавен беше уште пред некое време. Глупости.

Бааги лоша епизода, полошо е епизодава изгледа ќе биди самиот спиноф. Тотално безпотребен, ни го прошируваат универзумот ни курац, во еден град цела рабо, 5 фамилии ... дрпеси мевот. Ни го гледам ни го пустам.
Мене типот ми беше многу антипатичен (црнецот)...а и пак приказна со татко...
Шо знам, ќе ги ѕирнам првите 2-3 епизоди, ама неам некои очекувања.

Мене типот ми беше многу антипатичен (црнецот)...а и пак приказна со татко...
Шо знам, ќе ги ѕирнам првите 2-3 епизоди, ама неам некои очекувања.

Можи останатите 2 фамилии да се нешто (пошто не ги спомнаја) поебачки, али не вреди за толку да се почнува нова серија. Нема шо ново да додадат, овие се исцрпија мислам, куп митологии и легенди, чудовишта и шо ти не. Е сега ако вратат некои поинтересно шо поминале само еднаш и да вметнат јаки момина .... пак тешко. :D

Мора да се сменат сценаристите. МОРА !!!

Последнава епизода супер беше.
Ич не им требаше таа другата за спинофот. Пошо очигледно и нема да постои. Фала богу :D Знам дека сакаат пари, ама нека се фокусираат на оваа поише отколку на смислување на некои неоригинални идеи со клише случки. „Ми ја убија девојката, сеa ќе станам ловец на чудовишта“ :tapp:

Aba-done. :D Конечно.

Дали The First Blade ќе биде нешто како демонската крв на Сем за Дин? :D
Мило ми е што Краули е сеуште жив. Нејќам да го убијат. Јесда, и да стане обичен смртник, можно е карактерот да му се смени малку.

Лошо финале во лоша сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom