H
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

The next new episode airs on April 15th. The break between episodes has been dubbed #ShowerHellatus by fans on twitter because of the images of Dean in the shower in the promo for the episode
Не дека имаше нешто потреба од сцената, ама не се жалиме нели 

5 families that run the town...не се нормални бре.
Туку дали и од Supernatural ќе има спиноф, оти епизодава баш во тој стил заврши...
Мене типот ми беше многу антипатичен (црнецот)...а и пак приказна со татко...Да бе, најавен беше уште пред некое време. Глупости.
Бааги лоша епизода, полошо е епизодава изгледа ќе биди самиот спиноф. Тотално безпотребен, ни го прошируваат универзумот ни курац, во еден град цела рабо, 5 фамилии ... дрпеси мевот. Ни го гледам ни го пустам.
Мене типот ми беше многу антипатичен (црнецот)...а и пак приказна со татко...
Шо знам, ќе ги ѕирнам првите 2-3 епизоди, ама неам некои очекувања.

Знам дека сакаат пари, ама нека се фокусираат на оваа поише отколку на смислување на некои неоригинални идеи со клише случки. „Ми ја убија девојката, сеa ќе станам ловец на чудовишта“ 
Конечно.
Има уште една епизода сезонава...Лошо финале во лоша сезона.
Аааа океј затоа вака чудно. Некаде прочитав Supernatural финале и се залетавИма уште една епизода сезонава...