Superhero Movies

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Го гледав и Ant Man и му се чудам на @wot и деветката. Појака дури и од Авенџерите.

Imase humor I dusa. Ultra zabaven mi bese mene. So polno srce koga go izgledavme mu staiv ocena takva.

Avengerite ne mi se zabavni, loso se napisani, ama gi sakam oti gi ima site superheroi I vizuelno se dobri.

Eve ja ne ve sfakam za Winter Soldier. 3ka imase mislam od mene, go recenzirav na letterboxd. Precenet e.

Inace izgledaj go ova xD

Мене Winter Soldier ми беше единствен на кој не трепнав од почеток до крај. Cap ми беше најантипатичен суперхерој до него. First Avenger, на пример, ми беше предосаден, ни трошка хумор немаше, а приказната ми изгледаше ко некоја про-американска пропагандна програма. Затоа и толку време чекав додека да го изгледам Winter Soldier, ич не ми се гледаше. Ама ми го смени мислењето од корен за C.America. Дури сега, онака на невидено се уште сум повеќе за #TeamCap, плус и дека Hawkeye е со него, а го обожувам ликот.

Последно уредено:
Kako be hawkeye ti e omilen ziti sve? :D Nisto interesno nema u nego. Delot koga otidoa kaj nego I familijata u vtoriot Avengers mi bese smrt. :D

Jas sum team Iron Man, mnogu podobri duri nebalansirani likovi u sporedba mi se. Se mislam da odam na kino denovive.

Абе Наташа Романоф е со Старк, автоматски за нив сум :)
Инаку утре ќе одам да го гледам, ваљда ќе го оправда хајпов.

Kako be hawkeye ti e omilen ziti sve? :D Nisto interesno nema u nego. Delot koga otidoa kaj nego I familijata u vtoriot Avengers mi bese smrt. :D

Jas sum team Iron Man, mnogu podobri duri nebalansirani likovi u sporedba mi se. Se mislam da odam na kino denovive.
Го сакам оти некако ми е олицетворение на една изрека од источна Македонија - „Трај си, прај си“. :D Не зборува премногу, туку е целосно фокусиран на мисијата (барем така беше до Age of Ultron, каде му дадоа повеќе реплики). Ми се допаѓа оти и фамилијарен човек, нели. :P Има за што да се бори и да сака подобар свет. Не дека другите немаат, ама вака некако ми е послатко. :love:[DOUBLEPOST=1462469263][/DOUBLEPOST]
Абе Наташа Романоф е со Старк, автоматски за нив сум :)
Инаку утре ќе одам да го гледам, ваљда ќе го оправда хајпов.
Е да, за неа ќе плачам. Таа ми е вториот омилен лик. :backa:

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: wot
Прва слика од ренџерите. '98 me is crying right now. It's been soooo long .. :place::place:
power-rangers-reboot-costumes.jpg

Јап, Црвениот Ренџер е Тони Старк во 'ranger armor', but who cares :icon_lol::icon_lol:

ПС - (More) Bad DC news: Флеш (2018) остана без режисер

Последно уредено:
ич не сум возбуден за Ренџериве, многу мал буџет и ептен не познати актери(деца) освен Елизабет Бенкс...сугурно ќе биде PG-13, и за специјаните ефекти сум скептик.

за тие што го немаат гледано!

ич не сум возбуден за Ренџериве, многу мал буџет и ептен не познати актери(деца) освен Елизабет Бенкс...сугурно ќе биде PG-13, и за специјаните ефекти сум скептик.

за тие што го немаат гледано!
Изгледа слично добар како Драгонбол. (y)

Шо знам, кога ќе ми текне мене на шо памет бев пред скоро 20 години, многу мнооогу ми е драго за Пауер Ренџерс рибутот. Можда оти толку ги обожавав у тоа време :icon_lol:. Во 90-тите од супер-херои ги гледав и имав слушнато само за Бетмен, Спајдермен и Пауер Ренџерс. Првите двајца останаа во фокус и се кренаа на популарност, ама ПР заглавија во тие години, отидоа во обливион, па затоа денешниве деца дркаат на Вижн и факинг Хокај :icon_mrgr:. И сега после толку години, ќе играат на карта да ги вратат старите фанови и плус ќе тергетираат нова целна група со овој ап-ту-дејт еџи дизајн на костимите (спендексот не долази у обзир веќе), а патем и ќе вложат солидно во него (буџетот некаде читав дека е меѓу 120$-150$ милки, без промо). Заедно со новиот Спајдермен и ЏЛ, овој ми влегува во топ-3 most anticipated за догодина од супер-херојскиве.

Иначе коцките супер се поклопија викендов, ќе палиме за саат време накај СК и утре на премиера:aplauz:. У пм имам чувство ко да ќе одам да гледам финале на ЛШ:pos:
GО #TeamCap !!:oeoeoe::oeoeoe:
Arianny-Celeste-Brittney-Palmer-FHM-GIF-1-compressor.gif

Покрај Спајди и Пантерот, многу messed-up и моќни ствари очекувам од Скарлета. Побиче их све кад полуди! Вуууууу ..:tvg:
scarleta.png

ако буџетот е стварно околу 120-150 мил, тогаш супер, јас некаде прочитав уште пред да ги објават актерите, дека имале буџет од 40-50 мил..

изјавава е стара и нез дали е вистина: 2017 Power Rangers movie is currently budgeted at the relatively low cost of $35 million..

Прва слика од ренџерите. '98 me is crying right now. It's been soooo long .. :place::place:
power-rangers-reboot-costumes.jpg

Јап, Црвениот Ренџер е Тони Старк во 'ranger armor', but who cares :icon_lol::icon_lol:

ПС - (More) Bad DC news: Флеш (2018) остана без режисер

Where's the White/Green Ranger!? :eek:o_O:confused:

Цицки му имет праено во костумине на оние погоре бе.:pos:

Иначе дојдов да кажам дека го гледав Бетмен вс Супермен. И можам да кажам што си ги трошев очиве во читање рецензии каде што го сереја.
Филмов е лудница бе, стварно. Па и вие што пишевте дека првиот сат бил лошо монтиран, се скокало од едно дејсрвие во други, јас пак гревче чекав цел саат за тоа лошото да дојде а тоа никогаш не се појави.
Едино што не ми е јасно е од каде му е цел хејт на Бетмен против Супермен.

Иначе све друго е на место, приказната си тече одлично, ако имате гледано некој посериозен филм лесно ќе ви биде да го следите овај, уште на почеток,се гледа дека Лекс го води орото и ги насска сите против Супермен.

Овај ми е сега втор на листа после Dark Knight, малце прет Цинтер Солџер, после сите други.

И колку е јака, Вондер Воман, која нога ја имат, цццџџџццццц аааааа.....

Sent from my D2403 using Tapatalk

Civil War сигурно се рангира таму негде у топ3 олтајм на марвел.... како акција по Мед Мекс најбоља во последниве 3-4 год. како драма боље од пола номинирани оскаровци годинава... филмов има све што немаше BVS,добар билдап,силни придружни карактери,јасни мотиви,одличен бленд и претставување на новајлиите и малце недоследности кои го рушат раскажувањето.
мислам дека со ова се достигаат лимитациите во кој филмот како медиум може да ги преслика стриповите.
преопрака за гледање во кино.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom