Suits

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Припази малце на речникот!

Duvaj go kurvo.
Dona > Sara

Брат, ја гледам серијава од прва сезона и едно нешто што од старт ме напињалошто сите ликови се направени како преопасни маафакери за при прва заебана ситуација одма да плачат, одма да се помируваат. Еден ден се колат, друг ден сезаедно, лошо некако, смешно дури. Освен Рејчел, шупак и расцветам, она секоја епизода приплачуе по 3-4 пати.

Брат, ја гледам серијава од прва сезона и едно нешто што од старт ме напињалошто сите ликови се направени како преопасни маафакери за при прва заебана ситуација одма да плачат, одма да се помируваат. Еден ден се колат, друг ден сезаедно, лошо некако, смешно дури. Освен Рејчел, шупак и расцветам, она секоја епизода приплачуе по 3-4 пати.
Ај не замарајте со wot

Сите сме еден против друг, па сите сме заедно, па си плачеме малку, па се извинуваме и на крај пак сите заедно.

Кога ќе дојде сцена кога се караат Дона и Рејчел, едната од на Харви другата од на Мајк страната, како две баби на маало се кога внуците нивни сте степале па пробуваат да се убедат дека кривец е внукот на другата...

Кога ќе дојде сцена кога се караат Дона и Рејчел, едната од на Харви другата од на Мајк страната, како две баби на маало се кога внуците нивни сте степале па пробуваат да се убедат дека кривец е внукот на другата...
Од целава епизода, само фалеше меѓу себе двете гуски да си кажат „извини“.[DOUBLEPOST=1454634083][/DOUBLEPOST]После караницата, секако.

Пoчињa дa ме нервирa aрoгaнтнoстa и мислaм декa oд епизoдa у епизoдa се пoвеќе зa oбвинителкaтa нaвивaм...

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Преку глава ми станува веќе со ова драмиве , веќе не ми се ни гледа, се некој ги гони ,се некој сака да ги уништи ......, дај нека се вратат на старо веќе или нека завршат

Хк, ПУ!
Преку кур од драматизирањево, да ти ебам и серија, булшит стана. Рејчел, не ја бива за ништо освен за плачење, да ја набијам. Онаа па Дона, самобендисано суштество, мислиш во сенатот е а не секретарка. Посебна секретарка била, мрш ма. Џесика, најпасна, жими куров и ебам кобилестата. Глушецон па, таман ќе повиши тон, да каже што мисли, не поминале 2 минути се согласува со мислењето контра од неговото и прави како ќе му кажат. Мајк, ликон супермен, бетмен, ајронмен и сфе од суперликови во адвокатска верзија. Три дена школо немал, сфе знае, жими куроф. За на крај, најопасниот маафакер, Харви, мрш и ти.

Бем ти серија, ја посраа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom