Kocka
Manchild
- Член од
- 1 август 2006
- Мислења
- 3.531
- Поени од реакции
- 2.752
Duvaj go kurvo.
Dona > Sara
Scottie>>site
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Duvaj go kurvo.
Dona > Sara
Postuem!Scottie>>site
Ама глеаш дека ние сме поише, шо се курчиш ?I Peja taka vikase, ene go cel den go nema ofka po doma. Ti nema da stignes do ofkanje.
Sam im idam na 10 dusi za Dona be. Ne si me videl ti izgleda, rasprasaj se u administracijaАма глеаш дека ние сме поише, шо се курчиш ?![]()
Добро бе, извини батко, Дона е најбољеSam im idam na 10 dusi za Dona be. Ne si me videl ti izgleda, rasprasaj se u administracija![]()
I koja ti bese potrebata da stvaras tenzii?Добро бе, извини батко, Дона е најбоље![]()
Припази малце на речникот!
Duvaj go kurvo.
Dona > Sara
Ај не замарајте со wotБрат, ја гледам серијава од прва сезона и едно нешто што од старт ме напињалошто сите ликови се направени како преопасни маафакери за при прва заебана ситуација одма да плачат, одма да се помируваат. Еден ден се колат, друг ден сезаедно, лошо некако, смешно дури. Освен Рејчел, шупак и расцветам, она секоја епизода приплачуе по 3-4 пати.
Од целава епизода, само фалеше меѓу себе двете гуски да си кажат „извини“.[DOUBLEPOST=1454634083][/DOUBLEPOST]После караницата, секако.Кога ќе дојде сцена кога се караат Дона и Рејчел, едната од на Харви другата од на Мајк страната, како две баби на маало се кога внуците нивни сте степале па пробуваат да се убедат дека кривец е внукот на другата...