Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Луис премногу ги почитува Џесика и Харви за да им го направи ова.Јас претпоставувам дека Луис со помош на Шила ќе открие дека Мајк е фрод и ќе ги уценува да се врати па антагонизмот ќе ппродолжи под радарот
А кај и да е и Скоти ќе ја вратат оти Мајк е назад па онаќе избуричка во граот колку за
абе ги почитува ама гејмчејнџер е да разбере за мајкЛуис премногу ги почитува Џесика и Харви за да им го направи ова.
Најинтересниот лик моментално го тргнаа, според промото за наредна епизода пак ќе има глупости со Мајк...у круг почнува да се врти ова, стварно не ми е јасно на кај планираат да тераат и со 5та сезона.
И да Џеф Малоун со она 'i dont wanna lies in our relationship, i would catch a grenade for u, i`ll jump in front of a train for u' муабети шо ги врти секоја епизода е најдосадниот лик шо се појавил во серијава дефинитивно.
Престанав да ја гледам после 4x3 многу досадна стана.

Ok. ^_^[DOUBLEPOST=1408324750][/DOUBLEPOST]toa se tie komentari...
Ok. ^_^toa se tie komentari...
Јас претпоставувам дека Луис со помош на Шила ќе открие дека Мајк е фрод и ќе ги уценува да се врати па антагонизмот ќе ппродолжи под радарот
А кај и да е и Скоти ќе ја вратат оти Мајк е назад па онаќе избуричка во граот колку за

сега и јас ја изгледав, одам во кладилница да пишам нешто ми тргна работава со предвидување