Suits

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
tumblr_m8k1ff1CwI1r9snfo.gif

:love::love::love::love::love::love::love::love:

Добро е се вратија назат јас помислив отиднаја у неповрат :D

Јас претпоставувам дека Луис со помош на Шила ќе открие дека Мајк е фрод и ќе ги уценува да се врати па антагонизмот ќе ппродолжи под радарот
А кај и да е и Скоти ќе ја вратат оти Мајк е назад па онаќе избуричка во граот колку за

Јас претпоставувам дека Луис со помош на Шила ќе открие дека Мајк е фрод и ќе ги уценува да се врати па антагонизмот ќе ппродолжи под радарот
А кај и да е и Скоти ќе ја вратат оти Мајк е назад па онаќе избуричка во граот колку за
Луис премногу ги почитува Џесика и Харви за да им го направи ова.
Најинтересниот лик моментално го тргнаа, според промото за наредна епизода пак ќе има глупости со Мајк...у круг почнува да се врти ова, стварно не ми е јасно на кај планираат да тераат и со 5та сезона.
И да Џеф Малоун со она 'i dont wanna lies in our relationship, i would catch a grenade for u, i`ll jump in front of a train for u' муабети шо ги врти секоја епизода е најдосадниот лик шо се појавил во серијава дефинитивно.

Престанав да ја гледам после 4x3 многу досадна стана.

Луис премногу ги почитува Џесика и Харви за да им го направи ова.
Најинтересниот лик моментално го тргнаа, според промото за наредна епизода пак ќе има глупости со Мајк...у круг почнува да се врти ова, стварно не ми е јасно на кај планираат да тераат и со 5та сезона.
И да Џеф Малоун со она 'i dont wanna lies in our relationship, i would catch a grenade for u, i`ll jump in front of a train for u' муабети шо ги врти секоја епизода е најдосадниот лик шо се појавил во серијава дефинитивно.
абе ги почитува ама гејмчејнџер е да разбере за мајк
не може он да дава оставка оти прекршил закон а овие цело време да се со кршење закони и кур ги боли

Не е кујзнае каков клиф хенгер крајот... Ама последите 5 минути од епизодава го сменија текот на настаните за добри 360°. Мислам дека никогаш не сме го виделе луис во такво издание. Според тоа што се случи сега, има доволно материјал за 5 сезона.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom