Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

28 јануари.Кога ке излезе нешто од петава сезона мн сакам да видам што ке се деси.

Нормално дека ќе вредиЈаооо too much. Ама ке почекам. Мислам дека ке вреди![]()
Серијава и ГоТ ме уништија со чекањево...Епа затоа за време на празнициве ги симнуваш сезоните и праиш маратончеАбе луѓе од кога чекаме нова епизода? Се ми се чини пола година помина од тогаш... скроз заборавив што се дешаваше

И мене долго ми се виде прееска кога ја отворив темава ми требаше минута за да се сетамАбе луѓе од кога чекаме нова епизода? Се ми се чини пола година помина од тогаш... скроз заборавив што се дешаваше

Не е време за маратон зашто премногу други серии чекаат на редЕпа затоа за време на празнициве ги симнуваш сезоните и праиш маратонче![]()

Епа тогаш последната сезона самоНе е време за маратон зашто премногу други серии чекаат на ред![]()

Пробај со House of Cards само таму околу политичари се врти работата. Пред некој ден ја почнав и е ебено добра.Дaјте некoјa другa серијa вo стилoт нa Suits, сaмo дa не е Mad men.