Suits

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Во рок од недела ипол изгледав 3 сезони и сеа 4та, само шо ја игзледав последната епизда. Серијава е прејака. Незнам шо ми требаше толку долго да почнам да ја гледам. Една од подобрите серии што ги имам гледано.
8мава епизода беше јака, али сеа едвај чекам да видам што ќе биде наредната со Луис.

Закашкана ситуацијава со Луис, али ваљда пак ќе смислат нешто, секогаш се вадат некако.

Добро би било еднаш да не успеат да се извадат :)

луис факт ап ќе леже затвор и после мајк ќе му го земе местото long story short

луис факт ап ќе леже затвор и после мајк ќе му го земе местото long story short
Нема шанси. Луис е доста битен хумор елемент у серијата. Не верувам дека режисерот е доволно луд да го тргне.

Нема шанси. Луис е доста битен хумор елемент у серијата. Не верувам дека режисерот е доволно луд да го тргне.

Ако по некоја 0.000001% можност го тргнат Луис од серијава, не ми останува ништо друго освен да не ја гледам веќе. Апла досадни ми се сите, освен Луис.

шознам можда ќе го изваде од затвор со неговите мајндфак далавери и ќе го направат партнер. :icon_lol:

шознам можда ќе го изваде од затвор со неговите мајндфак далавери и ќе го направат партнер. :icon_lol:
Нема шанси. Тоа што не го прават сениор партнер го билда комичниот елемент во ликот на Луис.

Нема шанси. Тоа што не го прават сениор партнер го билда комичниот елемент во ликот на Луис.

Не е дека не лежи добар хумор и во Луис како партнер.Како и да гледаш не е до хиерархиската позицијата на Луис туку до самиот лик.Го имало во серијата кога бил и во надредена и во подредена ситуација,и двете биле со комичен елемент.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom