Струмица

Шо му фале на човеко и песните? Супер песни и супер човек.
Иначе гледам отвориле Промес Промес Промес со врвен квалитет кај новио кружен.

Аха..сестра ми беше..и кажа оти цело време пејал досадни песни ..И било нооооого гужва..
А за Промес,там дек шо имаше аптека ли ?

Ахам. Там гледаах преги народ викам шо толко.. и видех рекламата.

А сношти имало гужва ного и јас разберах така а шо как пејал незнам.

У Платинум гужва у пм.Едно 20 минути ми требаа од вц-то до вонка,буквално....Толко гужва на карневалите нема.
Иначе у 19ката добра забава денеска.
Поздрав со песната.

19та изненадува, најсериозно. Јаки песни има докај 1 шо се вика. После тии од македонската естрада. Едно пола саат само.
На плазмите врте sensation од минатте години, јака атмосфера има.
Платинум не ни флевам там, само ореелто се шетат до wc-то и назад. Кадр да кажат биле се тама. 25 маси има а народ за 60. Селект.. Владо пејал до 2, гужва страшно. Не жалам шо го пропуштих.

Приватно. :salut:

Абе кој беше сношти на Владо? Дај кажејте как беше.

Брат лудница беше , ного народ , ного гужва , Владо направи посер а ко ја испеа на крајта ЗЕМЈО МАКЕДОНСКА унатре настана хаос :)):smir:

Човек не може да излезе нис Струмица. Се некои гнасни турбофолкерски песнички низ кафичто. Баш саа за викендо бех и се дечурлаана. Дојдех со гости, нема дека да ги однесеш. Кога у Струмица ќе видам металци и алтернативци и технаџии?

Никојпат, нее ного развиина таа гранка кај нас. На раци се броот човеците со тај стил. За металците тава.
А снего, ако врне нека навее убаво, нејќам мокри улици, раскашавеено.. :'(

Човек не може да излезе нис Струмица. Се некои гнасни турбофолкерски песнички низ кафичто. Баш саа за викендо бех и се дечурлаана. Дојдех со гости, нема дека да ги однесеш. Кога у Струмица ќе видам металци и алтернативци и технаџии?

A oti mislas deka tehnadziiite i trancerite si ja nadele idninata u Strumica??? Ne se mnozinstvo za da gi najdes za zal:(((((((

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom