Струмица

Mile nem pa ti u srednoto da odase na sportskite denove na skolo ...aj ne mi se praj tuka liza maza:)))))))))):baeh::baeh::baeh:
Одих бе :) На секој час по биологија бееме во природа, ќе не качаа там на некоо планина и поминаа ли 30 мин ај саа деца одејте на другите часове :) Бееме 1 и на св. илија цело школо со се професорките, как се качии ни јас не знам хахаа...

Цццц само нашто школо ќе уче, да га ебам КОМУНИСТИЧКАТА ГАДНА ДИРЕКТОРКА !

СМРТ ЗА ЧУМАТА !!!!!

по мислењето не е каубојското ...директор имаме нии.

а за учене учаме не не фаје законо :)

Никој не лага да оде утре на школо нели(за гимн)? Абе ај и јас да се наспиим как чувек..:)
Иначе как шо сфатих по логиката..земјоделското.

Абе оди бе ... денеска е најглупио ден у мојо живот :@:@:@:@:@ Како може нашето школо да биде НАЈГЛУПО ОД СИТЕ ! Сите кога штрајкуваат ние учевме, сите имаат спортски ден ние немаме, сите имаат патронат ние немаме (имаме ама учииме) :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Абе оди бе ... денеска е најглупио ден у мојо живот :@:@:@:@:@ Како може нашето школо да биде НАЈГЛУПО ОД СИТЕ ! Сите кога штрајкуваат ние учевме, сите имаат спортски ден ние немаме, сите имаат патронат ние немаме (имаме ама учииме) :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:
Само гимназијата не работеше.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Хахахах..нии се прошетааме на ексурзија направииме си га интересна вии дома хахаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom