Струмица

Е имам прашање за Струмичани :pipi: дали некој од вас утре ке оди во некоја дискотека или кафич незнам точно што е но настапува таму Милена Черанич ај одговор ако може :smir:

Е имам прашање за Струмичани :pipi: дали некој од вас утре ке оди во некоја дискотека или кафич незнам точно што е но настапува таму Милена Черанич ај одговор ако може :smir:

За низ струмичките кафиче и барове неем чууно. У селект беше избор на зимска убавица,у платинум врчак днк и џиа а у другите обично како и секој ден. Освен по селата да е имало таква певаљка и кршене чаши , чинии столове...

Неем слушнано дека ке идала некоо Спбинка.

Абе шо таа работа.. денеска ного срби нешто низ градо:)?

SrRulz mislev profilot na hi5 mi go hakna more :)))))))))))))

Vikam od kaj jas tolku albumi pa i so ne se moi:)))))))))

Ami maabeto bese so jas na hi5 imam samo 5 slikicki i tva se se od converse i otvaram u 4ek dis aut so si stavil linko i gledam kaj mene albume od nekoj nepoznati faci vikam so se slucuva tuka , nejasno mi stana nesto, od ko posle gledam ustvari tva se najnovite albume na moite prijateli

Ај ако разберете дека некој бил на нејзиниот настап и ако има слики или видео пратете ми :smir:

Во Трокадеро ке гостува Милена Черанич:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom