Струмица

Уд там идам. :vozbud:

Зајбам се.. баба им и брачет, седех цел ден на неговио ком, и прушетах да вим некоо селска мома и љуљките. :)

:kesa::pos2::pos2::pos2:

Се утепах терајки га насекаде играта Devil May Cry 3, па ни салам торенти нема, со 5kb/s download, срамота, уште еден месец ќе треба да га слегнувам, па би ве замолил, ако некој га има играта, да пише тука или на мојо профил за да направаме размена, ќе си платам колко треба.

Виј ак имаш кабелнет там имат га на серверо.

ftp://89.185.223.7

04.09.2008 Dubfire :vozbud:
18.09.2008 Judge Jules :vozbud:
08.11.2008 Astral Projection :vozbud:

Има кандидати?

Јас ќе одам на 18.09.2008 Judge Jules.

А на првата не ти е само Дабфајр туку и Шарам ќе биде со него.
А Астрал се премногу псај за мене. :)

BTW Уште еднч да кажам Кабелнет ве мразам. Тапа сте. И како провајдер и како тв.

Јас ќе одам на 18.09.2008 Judge Jules.

А на првата не ти е само Дабфајр туку и Шарам ќе биде со него.
А Астрал се премногу псај за мене. :)

BTW Уште еднч да кажам Кабелнет ве мразам. Тапа сте. И како провајдер и како тв.

Ххахаха, ости ги, толко им се можностите. Тук шо слушам, тхоме ке имале 6мб со 150 гб лимит, а парите најверојатно исти ке биле. Тва после први ке било.

Cosmic Gate да дојдат би ојдел и сам. :)

Ја, слуши од 1:15.

Бај д веј, у скоро време едно мега миксче од мене ексклузивно за оваа тема. :)

Абе од Кабелнет серверо еден пат слегнувах филмове, ама нема превод, неможех да наам..
Има ли некоо финта или нема превод ? :pos2:

Слушаш ли Cosmic Gate, е не ме заебави?! Они ми се едни од најомилените од прогресив транс. Посебно Nicк Chagall од CG.
Ама не верувам да ги донесат у Македонија у скоро време... Оти и двујцата се посебно на Топ 100 ДЈ листата шо га прават ДЈ Маг, а нашите тука гледат тии да ги донесат... Ја лани беа Тиесто, Армин и Пол ван Дајк, и на 3цата бех. И на 3цата си поминах јако.
Дај шо миксче имаш да чууме иначе јас да ти се пофалам потпишах моја трака со една позната да речеме издавачка куќа (label) за прогресив транс... Ќе ми излезе у октомври траката, ќе га има на beatport.com и сл. страни... А се вика Маcedonia.:)

И така ја... а за Тхоме точно е тва шо го напиша од 1 сеп. ќе биде така.

Слушаш ли Cosmic Gate, е не ме заебави?! Они ми се едни од најомилените од прогресив транс. Посебно Nicк Chagall од CG.
Ама не верувам да ги донесат у Македонија у скоро време... Оти и двујцата се посебно на Топ 100 ДЈ листата шо га прават ДЈ Маг, а нашите тука гледат тии да ги донесат... Ја лани беа Тиесто, Армин и Пол ван Дајк, и на 3цата бех. И на 3цата си поминах јако.
Дај шо миксче имаш да чууме иначе јас да ти се пофалам потпишах моја трака со една позната да речеме издавачка куќа (label) за прогресив транс... Ќе ми излезе у октомври траката, ќе га има на beatport.com и сл. страни... А се вика Маcedonia.:)

И така ја... а за Тхоме точно е тва шо го напиша од 1 сеп. ќе биде така.

За миксо: Ништо големо и посебно само околу 60-70 минути од CS rhythm and drums (омилена трака од албумо... exploration of space и melt to the ocean) албумо ке мегамиксам (недела најверојатно ке го напраам). (тка се почнува кариера, има време за целосно мои траки :vozbud:)

Macedonia? Најс. :) ај да пишаш тука кога ке ја објавеш ак треба и ке ти ја купам (ак не е повеке од 3$ (може 5$ оти си македонче :) ), толко се секаде траките).

За издавачката кука, Black Hole Recordings? :pos2:

Хехе за Black Hole ќе почекам малце...Aма повеќе сакам на Armada или Anjunabeats... Да бех роден у Полска или Холандија којзнаа мош веќе бех потпишан за них.

Иначе ја га издавачката куќа:http://www.myspace.com/orarecordings
Taa е на Gabriel Batz и е sublabel на Еlektrofone Records од Канада...
Нема да биде ного скапа песната, ама на тебе беспари ќе ти га дадам коо ќе излезе! :)

Не бе човек заеби тии... Ак сакаш квалитетни траки треба вежбане и сам да си правеш елементи за трака.. Јас семплови користам само за ритамо, значи kicks, hihats, claps, snares и по некој loop ама само ритам. Иначе басови, арпови, мелодии, падови се сам си ги праам со користене на VST plugins.

Пред 3-4 години арно почнах на курташак со FL Studio и саа се приближувам до про-ниво. Си треба само амбиција и вежбане, и талент секако... И армоника да си свирел доволно ти е. Јас синтисајзер свираах и саа се мее уклучен у ПЦ-то...

Ак сакаш да почнеш и ако имаш прашања или ти требат семплови и такви работи кажи ми.:smir:

Ах, ке треба да се седне и да се уче FL.

абе на адесел сам човек не може да слегне некој филм оти ако слегнаш ке чекаш 2 дена и ке оде лимито и ке немаш интернет 2 дена

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom