Струмица

Ххахаха, ости ги, толко им се можностите. Тук шо слушам, тхоме ке имале 6мб со 150 гб лимит, а парите најверојатно исти ке биле. Тва после први ке било.
Бај д веј, у скоро време едно мега миксче од мене ексклузивно за оваа тема. :)

6MBit има Т-Home од пред неколко месеца ама тај пакет е ПРО (имат го некои шо работат там или бизнис корисници). Може тај шо е 4МБит да го дигнат на 6, а од септември или покасно ќе има некои пакети со по 12Mbit :vozbud:

Как поминаате последните 3 дена имаше ли вода? Шо има ново низ градо де расправајте.. дек беете на сеир:):)

Дечки беете ли на Владо чера?
Јас бех и секоја му чест! Мајстор си е Мајстор а не некој си ЏЕЈ ЏЕЈ да ми се праа пеач!
Браво за Владо Јаневски, направи ретко видена атмосфера до саа, барем у баро!
Ептен најјако си поминах:) само уште да немаше толку народ оти готов бех да испарам:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ај ако има некој книги за продаване.. економско за 2ра година нека пише:).

Дечки беете ли на Владо чера?
Јас бех и секоја му чест! Мајстор си е Мајстор а не некој си ЏЕЈ ЏЕЈ да ми се праа пеач!
Браво за Владо Јаневски, направи ретко видена атмосфера до саа, барем у баро!
Ептен најјако си поминах:) само уште да немаше толку народ оти готов бех да испарам:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
И јас бех.

Гужва, жега, ногобол ... и ного расположени женски и лав хепинес на сите страни :vozbud:

Па најнормално, човекот стварно е закон. Сигурно оти Јован Јованов или тај Елвир неможат да му се фатат на Владо :)

За тоа мислам дека не ни треба да се размислува. Уште многу леб треба да јадат и двајцата за да го достигнат нивото на Владо Јаневски.

недела вечер у селект се елвир,јован и next time близнаците а у платинум се роберт билбилов,врчак,џиа и андреј од днк мислам.
У платинум мислам оти ке биде појако на врчак и компанија

Утре апстинирам и ут двата локала, не можам да ги наречам дискотеки или ноќни клубови бидејќи дискотеки или ноќни клубови не носат такви пропалици од музичари да забавуват пропалици народ, треба пример за тај народ, да не биде се такви пропалици.

недела вечер у селект се елвир,јован и next time близнаците а у платинум се роберт билбилов,врчак,џиа и андреј од днк мислам.
У платинум мислам оти ке биде појако на врчак и компанија
Сакаш да кажеш оти у недела вечер у платинум идат Врчак,Џиа и ДНК?? Обавезно одам!!! ЌЕ БИДЕ ЈАКОООО!!!:vozbud::vozbud::vozbud:

Утре апстинирам и ут двата локала, не можам да ги наречам дискотеки или ноќни клубови бидејќи дискотеки или ноќни клубови не носат такви пропалици од музичари да забавуват пропалици народ, треба пример за тај народ, да не биде се такви пропалици.

И денеска беше ного јако. 50% од народо беа маленки момички (тва за миднајт) а у селект до кај 5 за 2 имаше хаус (читај хаус, дек на тај свет у струмица ке пуштат транс) а после факинг рап. Осеке се оти селект пропаге, порано беше до кај 3, 3 30 денс музика, а саа едвај до 2. И после 2 шо да ти кажам атмосферата беше лом, кој исполегнал на земјата, кој на мобилнио игри си игре. Тва едно (респект до детето, не мислам ништо лошо) имаше се бутнано у кошето под шипките дек шо играт танчерките (и танчерите :pos2: (тка ли да ги кажам?)).

By the way, од претходниот пост...

18.09.2008 Judge Jules... Ако сака некој да одаме нек кажее.

И утре/после ак имам време би требало да го завршам мегамиксо и еден ремикс. (ке вииим как ке сум слободен).

И денеска беше ного јако. 50% од народо беа маленки момички (тва за миднајт) а у селект до кај 5 за 2 имаше хаус (читај хаус, дек на тај свет у струмица ке пуштат транс) а после факинг рап. Осеке се оти селект пропаге, порано беше до кај 3, 3 30 денс музика, а саа едвај до 2. И после 2 шо да ти кажам атмосферата беше лом, кој исполегнал на земјата, кој на мобилнио игри си игре. Тва едно (респект до детето, не мислам ништо лошо) имаше се бутнано у кошето под шипките дек шо играт танчерките (и танчерите :pos2: (тка ли да ги кажам?)).

By the way, од претходниот пост...

18.09.2008 Judge Jules... Ако сака некој да одаме нек кажее.
Се заколнах оти у миднајт повеќе нема да влезам у мојо живот! А ного ми е мака оти не ојдех у селект па и ко ми спомна оти рап пуштале!:vozbud:

Јас у кафичи не излевам, бех у Селект, слушнах ги хаус траките на дј мна и дј мишо, се тии па тии, ако сакат јас ќе им дадам траки имам шо не ги пуштат а вредат ного.
Поиграх малце нели на музиката и коо почна да ми меша хаус со таа Шејк шејк уат јор мама сед право откажах се... Толко без осет, ама и до газдите е гледам се им суфлират шо да пуштат. Попрво би се откажал да бидам дј отколку да пуштам шо ќе ми кажат...
И така си кажувааме вицови со другаро додека беа тии македонските и поп песните и го исмевааме тва забеганото Андреев, се питувааме дека му е машкоста.. и така ја.

Mиднајт е запеза, еднач флезех тава лето там.. и шо да кажам, од ного жега сите как лампионе светаа.
За селект и платинум.. па факајки од четврток па до утре се сум низ тама.. (как и секој викенд) не оти тии пејаче шо ги носат се нешто арно.. ама се збира народ.
Дома или низ улиците глупоо.. така да само они остануват посалам.. у четвртоко у гламур на жива музика поарно да не беше?

@ Oblivion

Тука си у право.. нема ги јаките песни до 3 и повеке шо ги пуштаа, ама друго време беше тава.. народо до 5 и повеке седаше.. саа у 3 веке селект е празен на пола.

@ Kiksuperman

На тај Андреев.. кога и да сум у селект.. мора и јас да посветам неколко моменти и да се питам истто питање как и ти..:pos2:
Иначе дај аплоадири некоо твоо трака да слушнаме :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom