Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се утепах терајки га насекаде играта Devil May Cry 3, па ни салам торенти нема, со 5kb/s download, срамота, уште еден месец ќе треба да га слегнувам, па би ве замолил, ако некој га има играта, да пише тука или на мојо профил за да направаме размена, ќе си платам колко треба.
Јас ќе одам на 18.09.2008 Judge Jules.
А на првата не ти е само Дабфајр туку и Шарам ќе биде со него.
А Астрал се премногу псај за мене.
BTW Уште еднч да кажам Кабелнет ве мразам. Тапа сте. И како провајдер и како тв.
Слушаш ли Cosmic Gate, е не ме заебави?! Они ми се едни од најомилените од прогресив транс. Посебно Nicк Chagall од CG.
Ама не верувам да ги донесат у Македонија у скоро време... Оти и двујцата се посебно на Топ 100 ДЈ листата шо га прават ДЈ Маг, а нашите тука гледат тии да ги донесат... Ја лани беа Тиесто, Армин и Пол ван Дајк, и на 3цата бех. И на 3цата си поминах јако.
Дај шо миксче имаш да чууме иначе јас да ти се пофалам потпишах моја трака со една позната да речеме издавачка куќа (label) за прогресив транс... Ќе ми излезе у октомври траката, ќе га има на beatport.com и сл. страни... А се вика Маcedonia.
И така ја... а за Тхоме точно е тва шо го напиша од 1 сеп. ќе биде така.
И така ја...Абе од Кабелнет серверо еден пат слегнувах филмове, ама нема превод, неможех да наам..
Има ли некоо финта или нема превод ? :pos2: