Струмица

бтв некој основни ојдее на прошетка викаш нас ке не пуштат некаде :)

Maleeeee so da kazame ko se e kazano???? Ustvari imam nesto da pitam...ima li narod od strana na tie fakultetite u sr???
Јас од сестра ми знам оти у скопје на медицина, првата година-првио семестар имало ного од бугарија, оти тама неможеле да флезат па дојделе у скопје. Ама тва било само да слушат предавања, да се присутни, и после си се префрлиле у Софија.
Сега видех оти мислаш на СР, а јас помислих на СК. :)
А ме интересира, протестирале ли се тие наште, прва смена шо беа?

бтв некој основни ојдее на прошетка викаш нас ке не пуштат некаде :)
сите основни не некој
а средношколците ке учат ?

а, и да питам нешто дека у струмица прават маици на пример маица и јас да и од несам слика или нешто друго да ми га испечатата !?

U site pecatnici pravat ak ne se lazam.... i nekade u prethodnite strani imase 150 denara ako si odnesas ti maica a 300 so se maica

U site pecatnici pravat ak ne se lazam.... i nekade u prethodnite strani imase 150 denara ako si odnesas ti maica a 300 so se maica
а пример јас да му однесам СЛИКА, сликата ке можи да ја испечате или само букви може да печате ?

E aman de mozis da se prosetas do nekoja pecatnica da prasas so kako idat rabotite. :wink:

а пример јас да му однесам СЛИКА, сликата ке можи да ја испечате или само букви може да печате ?
МОЖЕ ако сакаш и маица со твојот линк да направаш!
Јас летто печатих у Дељо, блиско кај кружнио тек кај двд ТИМ дек шо е, излеваше околу 300денари со се маица!

E aman de mozis da se prosetas do nekoja pecatnica da prasas so kako idat rabotite. :wink:
Затва питам, мрзе ме да оди ако ми беше на мене ке одаах ного пат треба да цепам па питах, докај 300-500 ден значи
Ама саа не ми е јасно јас СЛИКАТА шо сакам да ја има на блузата може на ЛИСТ да му ја однесам или како ?

Raduvam se raduvam se....mos ke mi bide i na mene pointeresno da si idam za SR

Ке се оде ли на Александра Пилева вечер...??

Бај д веј у сабота у селект има Амстел парти...
а у недела Влатко Илиевски..

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom