Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас од сестра ми знам оти у скопје на медицина, првата година-првио семестар имало ного од бугарија, оти тама неможеле да флезат па дојделе у скопје. Ама тва било само да слушат предавања, да се присутни, и после си се префрлиле у Софија.Maleeeee so da kazame ko se e kazano???? Ustvari imam nesto da pitam...ima li narod od strana na tie fakultetite u sr???
сите основни не некојбтв некој основни ојдее на прошетка викаш нас ке не пуштат некаде![]()
а пример јас да му однесам СЛИКА, сликата ке можи да ја испечате или само букви може да печате ?U site pecatnici pravat ak ne se lazam.... i nekade u prethodnite strani imase 150 denara ako si odnesas ti maica a 300 so se maica
МОЖЕ ако сакаш и маица со твојот линк да направаш!а пример јас да му однесам СЛИКА, сликата ке можи да ја испечате или само букви може да печате ?
Да бе бевме на прошетка:salut:бтв некој основни ојдее на прошетка викаш нас ке не пуштат некаде![]()
Затва питам, мрзе ме да оди ако ми беше на мене ке одаах ного пат треба да цепам па питах, докај 300-500 ден значиE aman de mozis da se prosetas do nekoja pecatnica da prasas so kako idat rabotite. :wink:
Maleeeee so da kazame ko se e kazano???? Ustvari imam nesto da pitam...ima li narod od strana na tie fakultetite u sr???