Страшно, но треба сите да погледнат!

• Креатор на темата Креатор на темата Kallista
  • Време на започнување Време на започнување
на фејсбук топик го ставив нега гледаат

E sega neznam zosto teras na sala na vakvi temi seriozni jas kazuvam koj e seriozniot problem a ti javno me omalovazuvas. Tava ne e vred:toe:

сериознио проблем сигурно не е кучето... мош и брат ти ќе истрча на пато, после шо праеме, ај да ги утепаме децата за да можат шоферите спокојно да возат а?

поента: само човеко може да биде виновен за вакви (неприродни) ситуации

Колку и да пазиш ако ти е пишано да умреш ќе умреш..Што детето во дворот да не помина на црвено..Морало да биде..

Највеќе ми падна жал за тоа детенето малото во жолтата маица што си играше фудбал. Се утепав од плачење за него...

Се потресов,имам слаби нерви не требаше да го гледам.
Одлична поука со жестоки сцени,ме расплака за сите пари.

Гледав порано некоја емисија за Јапонија, ќе дизајнирале да биде се на шини без човечки фактор (читај: возач) - бидејќи таму пателе од комплекс, секој втор возач мислел дека е најдобар на светот.

И ќе направеле возен парк, каде оние вљубениците ќе имаат можност сепак да провозат некој круг. Нешто како Луна-парк.

Џабе сите билборди, кога баш ова горе е единственото решение.

Инаку, најдобра случка ми беше пред 3-4 години, кога на пешачки за малце кола ќе прегазеше еден пар, и кога му пререкоа, возачот излезе и му спука два-три бокса на младичот.
Он на него ќе го учи како се вози.

Многу страшно по потресе видеово посебно со малите деца тоа е нешто најтрагично

Инаку, најдобра случка ми беше пред 3-4 години, кога на пешачки за малце кола ќе прегазеше еден пар, и кога му пререкоа, возачот излезе и му спука два-три бокса на младичот.
Он на него ќе го учи како се вози.

Имав две случки пред 2-3 месеца.Во едната на раскрсница кај лептокарија на црвено помина будала и го крена во воздух еден средношколец пред мои очи и избега.Незнам дали преживеа детето.
А втората случка нешто како и во клипов последниот дел невнимателност.Автобусот на втора лента,а жената побрза за да го фати.Додека ја преминуваше првата,ја летнаа во воздух.Младичот испадна од колата и беше пред колапс,возеше брзо и не виде дека некој непрописно претрчува.Жената преживеа.
И третата случка беше Магде и Тониинтер.
Тоа е само една секунда,ништо повеќе.Требало бумбар да го направат шоферот мац.

Се ежев цело време додека го гледав видеото... Колку и да е брутално, ова треба да го видат несовесните возачи, кои за жал ги има повеќе и повеќе. Јас барем знам дека со алкохол нема шанси да влезам во кола, а не пак да возам. Истото важи и ако ми се спие...

О, Господе ! Жално но премногу вистинито.Останав со подзината уста цели 6 минути.Незнам што повеке да напишам дека навистина ме потресе видеото.
Го ставам линкот на секоја можна страна и вебсајт за да го видат сите, а пред се да го покажам на мојте кои возат без појас секојдневно.
И ете ги сега само прогласените ‘‘скопски фраерчиња‘‘(воедно мои другари), полнат 18 години и одма полагаат за кола, за петок сабота коа ке се начукале да не мораат такси да зимаат.:pop:Господ нека ни е напомош!

Добри ефекти и добра порака.

Ууу нема повеќе бакнување на улица за мене, добра поука!

:nesvest: Не може човек денес слободно да излезе на улица.. се некои пијани..издрогирани возат...:nesum::nesum::nesum: жално стварно...

И ете ги сега само прогласените ‘‘скопски фраерчиња‘‘(воедно мои другари), полнат 18 години и одма полагаат за кола, за петок сабота коа ке се начукале да не мораат такси да зимаат.:pop:

Некои луѓе не се надарени со тоа да мислат логично.

Таксито пред се се користи за тоа кога си пијан, да не возиш до дома.
А они обратно идат.

Нашата младина :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom