Страшно, но треба сите да погледнат!

• Креатор на темата Креатор на темата Kallista
  • Време на започнување Време на започнување
Оууууф, потресно, без здив ме остави клипот ептен ми беше жал за секоја случка. :(
Инаку кога бев на тротоар чекајќи да поминам улица, за да се вратам од школо, една кола со некои си фраери внатре се залета накај тротоарот, а мене нозете ми се пресекоа. Не ми текнува дали се затрчав наназад или се закопав во место, ама ме извади од памет.

На почетокот се наежив ка никад у живот,после тоа више очекуев слично нешо али многу е потресно и гадно.Ова не би моел да го глеам пак! Мн мн тажно :S

многу потресно...вакви клипови како овој што делуваат многу реално треба да стојат на местото на глупавите реклами на најгледаниве канали...

Леле кога најмалку очекуваш :nesum:На првиот случај се турив од плачење стварно жално :cry:

Ептен жално ... се наежив кога го гледав клипот :(

која грешка што го пуштив клипот
ги гледав само првите 40 сек.
ќе неможам да заспијам ....
стварно потресно

аууу..потресно,посебно првата и последната случка :S

Без отварање 6 пара очи не ни мислете да влегувате во сообраќај во скопје, ниту како пешак. Не треба да се гледа само во радиус од 50 метри туку и што се случува во радиус од 150-200 метри.

Добар клип за мене за пред полагање за возачка, ова треба да го пуштаат во автошколите.
Не би сакал да се најдам на местото на некој од шоферите, бидејќи ако на некој му го одземам животот и јас би останал психички мртов...
И пред да сакате да ја нагазите педалата за гас и да ги игнорирате сообраќајните знаци размислете дали вреди!:star:

Откако го погледнав пред два дена ова видео,не можам да престанам да мислам на него.
Би требало да ставите во насловот дека се работи за собракајни несреќи.
Јас не возам и не би сакала да го погледнам,ама со тој насловот како да не видиш за што се работи:tapp:

Има вакви билборди ставано по патиштата низ Македонија

8ww9ae.jpg

...само што не стигаат секогаш прерано возачите, најчесто страдаат пешаците по вина на возачите, инаку да многу потресен клип но за жал тоа е реалноста.

Детето со фудбалчето- кулминација. :(
Сега го сфаќам татко ми зошто е толку параноичен кога излегувам,и зошто секогаш пред отворање на врата ми вели пази се лудо возат,и не се качувај со секој што вчера положил.
Сериозно,и така немав желба за полагање кола,сега па воопшто немам.Уф.

uf zalosno....

ednas koga bev mal mislam 5-6 godini za malce ke me pregazese kamion...uff strasno koga se sekjavam na toa...ja vidov majka mi kako doagja od rabota na drugata strana od ulicata i kako dete pocnav da trcam taa koga vide pocna da vika ostani tamnu kade sto si..no vekje bese kasno bidejki jas se naogjav sred ulica a kamionot srekja koceshe i zastana na metar pred mene...posle majka mi me zede doma...no ova sekjavanje mi e edna od najlosite

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom