Stranger Things

• Креатор на темата Креатор на темата Anon
  • Време на започнување Време на започнување
Баш така ја изгледав седмата сега, на мобилен, под око а и голем дел од цела сезона.
Значи колку и да е лоша, ова вака е чист дисреспект, ако сакаш да гледаш серија или филм ќе седнеш како човек и ќе посветиш некој саат, вака коа ке ми каже некој дека гледал на факинг мобилен или стримал со некој шит 360п квалитет се чудам зашто уопште губи време да гледа.

Иначе мене најјак момент до сега беше кога Вил влезе во Векна и ѝ кажа на Макс да бега, тоа беше многу јака сцена.

Ако не се лажам, 2 spin off-а ќе бидат. Едниот ќе биде анимирана серија со истите ликови, но во времето на првата сезона, кога уште беа деца.

Не ми текнува на терминот што го користат за ова
Slop?
Автоматски споено мислење:

Значи колку и да е лоша, ова вака е чист дисреспект, ако сакаш да гледаш серија или филм ќе седнеш како човек и ќе посветиш некој саат, вака коа ке ми каже некој дека гледал на факинг мобилен или стримал со некој шит 360п квалитет се чудам зашто уопште губи време да гледа.

Иначе мене најјак момент до сега беше кога Вил влезе во Векна и ѝ кажа на Макс да бега, тоа беше многу јака сцена.
О не, кутрите милијардери од нетфликс, диснати од вот :pos:

О не, кутрите милијардери од нетфликс, диснати од вот :pos:
Абе он и сам себе а и многу други луѓе диса со тој потег, ама ај сеа да не идеме во офтопик :)

Абе он и сам себе а и многу други луѓе диса со тој потег, ама ај сеа да не идеме во офтопик :)

Обожавам кога си додавате работи за појачан аргумент, на мобилен 360п а напишав дека баш заради тоа не ја гледав во авион и чекав да се вратам дома да ја гледам на олед на кој сум потрошил илјадници евра и каде што пишувам дека серијата вреди само поради продукцијата и како изгледа. :)

Ако има дисреспект е баш од серијата со слопот кој го сервира после сите тие години, не ме споредувај со тикток генерацијата која нема внимание повеќе од еден риил бидејќи ќе ти вратам мислења каде збориме за филмови од Бела Тар кои траат со часеви а еден шот е подолг од последната епизода. Квалитетот што го имаше последната епизода со дијалозите беше еквивалент на Френдс епизода, се следи со пола внимание бидејќи можеш да ги изустуваш зборовите уште пред актерите да ги, предвидливо и досадно, не може да сум на крајот на креветот чекајќи Вил да каже дека не сака девојки. Те сфаќам, ама смали доживување.

Golem pad na kvalitet i epten glupi muabeti, a top serija. Will e noviot Brandon Stark, deckoto nema nikakov talent, a fanovite imaat coping mechanism preku pravenje meminja, isto kako GoT season 8.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom