Jax Rebel
Navajo Rider
- Член од
- 6 јули 2008
- Мислења
- 5.282
- Поени од реакции
- 2.287
Документите во министерството за образование ли треба да се носат?
Прочитај го конкурсот, пишува и улица и број!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Документите во министерството за образование ли треба да се носат?
Може да биде постаро од 6 месеци.За државјанството дали важи тоа да не биде постаро од 6 месеци ?
Според запишаната студиска програма по_________________ предвидени и положени предмети и кредити по студиски години се следните
Што треба да стои на празното место ??????? Кај УППИ образецот е ова.
EKTS, taka mislam![]()
Сигурни сте околу ова ?? Некои мене ми рекоа дека таму треба да го напишам смерот на факултетот, па сегаа !?![]()
Пиши дека ако аплицираш за две, за втората треба копии од сите документи и да наведиш дека оригиналите се во другата пријава.Со оглед на тоа дека можеме да аплицираме за повеќе типови стипендии, дали тоа значи декатреба за секоја апликација да поднесеме посебни документи: 2 уверенија, 2 потврди и сл.
на пријавата пишува Сите студенти кои аплицираат на конкурсот, ќе треба да достават комплетна документација за типот на стипендија за која поднеле електронска пријава, и таа документација треба да се согласува со електронската пријава. ако може некој од лани што аплицирај за 2 да каже како било,![]()
Не треба од УЈП ништо, туку треба таму плата од септември да се напиши.Имам едно питање. Во електронската апликација треба да се внесе приход од стопанска и професионална дејност, а во документот од УЈП нема такво нешто, има само нето приход остварен од вршење на самостојна дејност.
Јас аплицирав за двете, и двете си ги памти.А за да аплицирам за 2 типа на стипендија треба и 2 пати електронски да се пријавам!? Бидејќи нели системот ти ја памти само последно испратената пријава, дали ќе ми се избрише сегашната ако сега аплицирам и за друг тип?
Пиши дека ако аплицираш за две, за втората треба копии од сите документи и да наведиш дека оригиналите се во другата пријава.
Не треба од УЈП ништо, туку треба таму плата од септември да се напиши.
А се извинувам, грешно сум те разбрала. Не знам, јас по никакви други основи освен тој 14тио член немав ништо па зато таму ништо не внесов.А приходи од земјоделска стопанска и други приоходи кој ќе ти даде ?![]()
А се извинувам, грешно сум те разбрала. Не знам, јас по никакви други основи освен тој 14тио член немав ништо па зато таму ништо не внесов.