Стипендии

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Ако е така значи имам шанси за тип А? Или пак не е сигурно? :D
И во министерство да работев, немаше да знаев со сигурност да ти кажам.
Пробај, бидејќи сите се со висок просек, тие 20% поени што ги добивате од приходите ја прават клучната разлика.
Ако ти се двајцата родители вработени, мислам да не се ни обидуваш, али ова е само мое мислење, твое си е да одлучиш...

Член од
20 септември 2011
Мислења
7
Поени од реакции
0
Аплицирав за информатичка стипендија (електронски) и сега во проверка на податоци со точен идентификационен број и точен матичен ми излегува порака: Нема поднесено пријава со тие податоци!.

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Аплицирав за информатичка стипендија (електронски) и сега во проверка на податоци со точен идентификационен број и точен матичен ми излегува порака: Нема поднесено пријава со тие податоци!.
До вчера мислам дека можеше да се аплицира за таа стипендија.

Член од
20 септември 2011
Мислења
7
Поени од реакции
0
До вчера мислам дека можеше да се аплицира за таа стипендија.
Јас аплицирав претходната недела. Ама изгледа проверката на податоци важи само за активниот конкурс, а бидејќи информатичкиот заврши затоа печати грешка.

Член од
4 декември 2007
Мислења
515
Поени од реакции
22
земав инд. број избрав дата. потоа се сетив дека на таа дата неможам да ги однесам документите. може некако да ја променам датата?

Член од
21 август 2010
Мислења
140
Поени од реакции
210
земав инд. број избрав дата. потоа се сетив дека на таа дата неможам да ги однесам документите. може некако да ја променам датата?
Мисалам дека може ако ја пополниш апликацијата од ново..

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Не,само за една.
Каде што е електронското пријавување пишува дека може да се аплицира за повеќе видови.
--- надополнето: Nov 23, 2011 10:47 PM ---
Каде што е електронското пријавување пишува дека може да се аплицира за повеќе типови.

Член од
21 август 2010
Мислења
140
Поени од реакции
210
На страницата за аплицирање пишува дека може еден студент да аплицира на повеќе типови стипендии, значи ли тоа дека јас можам да аплицирам за ТИП А и ТИП Б? o_O

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Каде што е електронското пријавување пишува дека може да се аплицира за повеќе видови.
--- надополнето: Nov 23, 2011 10:47 PM ---
И уште нешто.
Дали ви ги отвара потребните документи?

vlatko_95

Чоек
Член од
26 септември 2008
Мислења
260
Поени од реакции
66
Ајде јас да си прашам, ги имам сите 7 предвидени предмети во 1 година положено, ама едниот ми е со 9ка, па сакам да го прикријам, за да бидам 10,00, дали некој од вас направил такво нешто? Бидејќи ми излегува 86% положено, не 90%... АЈ ве молам некој, искуство... :/

Член од
1 октомври 2011
Мислења
828
Поени од реакции
785
Според запишаната студиска програма по_________________ предвидени и положени предмети и кредити по студиски години се следните
Што треба да стои на празното место ??????? Кај УППИ образецот е ова.

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Според запишаната студиска програма по_________________ предвидени и положени предмети и кредити по студиски години се следните
Што треба да стои на празното место ??????? Кај УППИ образецот е ова.
EKTS, taka mislam :)

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Е ај сите и со 9.5 и со 10 поднесете за тип Б. Ние со 8.2, 8.3, 8.5 што ќе праиме?

Член од
13 септември 2010
Мислења
114
Поени од реакции
2
Документите во министерството за образование ли треба да се носат?

Kajgana Shop

На врв Bottom