Стипендии

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
Ако е така значи имам шанси за тип А? Или пак не е сигурно? :D
И во министерство да работев, немаше да знаев со сигурност да ти кажам.
Пробај, бидејќи сите се со висок просек, тие 20% поени што ги добивате од приходите ја прават клучната разлика.
Ако ти се двајцата родители вработени, мислам да не се ни обидуваш, али ова е само мое мислење, твое си е да одлучиш...

Аплицирав за информатичка стипендија (електронски) и сега во проверка на податоци со точен идентификационен број и точен матичен ми излегува порака: Нема поднесено пријава со тие податоци!.

Аплицирав за информатичка стипендија (електронски) и сега во проверка на податоци со точен идентификационен број и точен матичен ми излегува порака: Нема поднесено пријава со тие податоци!.
До вчера мислам дека можеше да се аплицира за таа стипендија.

До вчера мислам дека можеше да се аплицира за таа стипендија.
Јас аплицирав претходната недела. Ама изгледа проверката на податоци важи само за активниот конкурс, а бидејќи информатичкиот заврши затоа печати грешка.

земав инд. број избрав дата. потоа се сетив дека на таа дата неможам да ги однесам документите. може некако да ја променам датата?

земав инд. број избрав дата. потоа се сетив дека на таа дата неможам да ги однесам документите. може некако да ја променам датата?
Мисалам дека може ако ја пополниш апликацијата од ново..

Не,само за една.

Каде што е електронското пријавување пишува дека може да се аплицира за повеќе видови.
--- надополнето: Nov 23, 2011 10:47 PM ---
Каде што е електронското пријавување пишува дека може да се аплицира за повеќе типови.

На страницата за аплицирање пишува дека може еден студент да аплицира на повеќе типови стипендии, значи ли тоа дека јас можам да аплицирам за ТИП А и ТИП Б? o_O

Каде што е електронското пријавување пишува дека може да се аплицира за повеќе видови.
--- надополнето: Nov 23, 2011 10:47 PM ---

И уште нешто.
Дали ви ги отвара потребните документи?

Ајде јас да си прашам, ги имам сите 7 предвидени предмети во 1 година положено, ама едниот ми е со 9ка, па сакам да го прикријам, за да бидам 10,00, дали некој од вас направил такво нешто? Бидејќи ми излегува 86% положено, не 90%... АЈ ве молам некој, искуство... :/

Според запишаната студиска програма по_________________ предвидени и положени предмети и кредити по студиски години се следните
Што треба да стои на празното место ??????? Кај УППИ образецот е ова.

Според запишаната студиска програма по_________________ предвидени и положени предмети и кредити по студиски години се следните
Што треба да стои на празното место ??????? Кај УППИ образецот е ова.

EKTS, taka mislam :)

Е ај сите и со 9.5 и со 10 поднесете за тип Б. Ние со 8.2, 8.3, 8.5 што ќе праиме?

Документите во министерството за образование ли треба да се носат?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom