Стипендии

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, незнам дали е само до мене или тоа мов гов мк страната не ја отвара? о.О
мене ми требаше од некој лански или било кој за документи да видам што како треба... дали ја сум во грешка или од таму е тргнато?

Дечки, незнам дали е само до мене или тоа мов гов мк страната не ја отвара? о.О
мене ми требаше од некој лански или било кој за документи да видам што како треба... дали ја сум во грешка или од таму е тргнато?

А да пробаш со www.mon.gov.mk

едно прашање до поупатените :
дали знае некој кога е периодот кога треба да се поднесат документите за продолжување на стипендија?? т.е дали има објавено негде датум?? фала однапред

Види си во договорот кој го потпиша за стипеднија... Член 4 вика, дека до 20 ноември треба да се достават документите за продолжување.... Ама можиш и да се јавиш до МОН и ке ти кажат поточно, шо, како, кога и каде...

Поздрав

Абе дечки, јас ја добивам таа стипендијата за информатичари. Сите другари кои земаат обична или од мојава стипендија ја добиле последната рата, а штотуку проверив во банка кај мене нема. Има некој друг што не ја добил деветата рата?

Има нешто ново околу кредитиве, решија што ќе прават?

Decki znaete koj dokumenti trebaat za prodolzuvanje na stipendija i dali mora da se zapazi rokot za dostavuvanje na dokumentite (moze li pred vreme ?zs jas doznav deka mozelo)kolku e toa tocno ke proveram utre.pozz

aj proveri i kazi so kako!!!

Prasav na studentski, ke si zemes 300 denari na uplatnica za uverenieto ke im kazes da ti dadat i potvrda za redoven student popolnuvas se i so licna karta i indeks vo tebe odis vo ministerstvo.Jas ke idam od dr nedela pa ako nesto ima propusti ke ti kazam:)I SE RACUNAAT I PREDMETITE OD 1 GODINA:)

Prasav na studentski, ke si zemes 300 denari na uplatnica za uverenieto ke im kazes da ti dadat i potvrda za redoven student popolnuvas se i so licna karta i indeks vo tebe odis vo ministerstvo.Jas ke idam od dr nedela pa ako nesto ima propusti ke ti kazam:)I SE RACUNAAT I PREDMETITE OD 1 GODINA:)
sto zborish be...pocnato e prijavuvanjeto...jas znam lani na net prijavuvavme...??? imase rok 10 dena da si prijavish sve so kako...

Опаааааааааааа! Нетранспарентно пријавување за стипендии, по принципот кому иде, а? Ќе се потрудам јавноста да дознае за ова.

Шо бе излезен е конкусот за стипендии? Или праете муабет само тие шо треба да си ги продолжат стипендиите...

vrska neam so se desava...znam deka treba site da znaeme...ovie skrisum da ne go otvorile konkursot...jas treba da ja prodolzam...pa sea nzm koa e kako e...samo znam deka beshe sve na net...a posle toa se nosea doc...ali so kako vrska neam!!!

Опаааааааааааа! Нетранспарентно пријавување за стипендии, по принципот кому иде, а? Ќе се потрудам јавноста да дознае за ова.
Oпааааааааааа, си најде тема!!!Некогаш потруди се да ја запознаеш јавноста со нешто што позитивно вибрира.Ако се потрудиш ќе најдеш!

Он топик - дали стипендии се зема до 3та година, а мастер 4та и 5та не земаат? Како оди тоа?

Горан Галевски:
Конкурсот за 2010/2011 година се очекува да се објави втората половина на месец октомври. Сите потребни формулари ќе бидат поставени по неговото објавување.Следете го сајтот на министерството

Значи дечицо од понеделник да си проверуваме на сајтот:vozbud:

Oпааааааааааа, си најде тема!!!Некогаш потруди се да ја запознаеш јавноста со нешто што позитивно вибрира.Ако се потрудиш ќе најдеш!

Он топик - дали стипендии се зема до 3та година, а мастер 4та и 5та не земаат? Како оди тоа?

Е оваа и мене мнг ме интересира...да знам дали да се замарам и годинава или да си кулирам...

--- надополнето ---

Е оваа и мене мнг ме интересира...да знам дали да се замарам и годинава или да си кулирам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom