Мислам дека треба да ни исплатат уште една, значи 8 се исплатени...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На мојот е-банкинг систем се активираа 3 630 денари од Министерството за образование и наука... Тоа значи, дека, денес после 17 00 часот е пуштена една рата од студентските стипендии...
Може со 8,9 просек на применета хемија да се земе стипендија? Слушнав дека природно техничките факултети се бодувале со повеќе бодови? :smir:
Овогодинешниот конкурс се уште не е излезен. Потребните документи.Конкурсот за стипендии за ланскава година искача во ноември така?
За да не го пропуштам затоа...
Башка, што документи треба за аплицирање?
Значи, ништо од тоа што се шушкаше дека оваа година ќе бидат исплатени стипендии за десет месеци. Ах, wажговци.Мислам дека треба да ни исплатат уште една, значи 8 се исплатени...
Овогодинешниот конкурс се уште не е излезен. Потребните документи.
Значи, ништо од тоа што се шушкаше дека оваа година ќе бидат исплатени стипендии за десет месеци. Ах, wажговци.
Ме информираа дека и 9-та рата пристигна, не верувам да има 10-та зошто ретко кој во Македонија си ги исполнува ветувањата.ја изгубив осет со ративезнам една пуштија сеа, уште една остана за зимање?
Оваа година кредити ќе даваат, или па ги укинаа?
и мене ме интересира истово.