Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дечки, незнам дали е само до мене или тоа мов гов мк страната не ја отвара? о.О
мене ми требаше од некој лански или било кој за документи да видам што како треба... дали ја сум во грешка или од таму е тргнато?
едно прашање до поупатените :
дали знае некој кога е периодот кога треба да се поднесат документите за продолжување на стипендија?? т.е дали има објавено негде датум?? фала однапред
Decki znaete koj dokumenti trebaat za prodolzuvanje na stipendija i dali mora da se zapazi rokot za dostavuvanje na dokumentite (moze li pred vreme ?zs jas doznav deka mozelo)kolku e toa tocno ke proveram utre.pozz
aj proveri i kazi so kako!!!
sto zborish be...pocnato e prijavuvanjeto...jas znam lani na net prijavuvavme...??? imase rok 10 dena da si prijavish sve so kako...Prasav na studentski, ke si zemes 300 denari na uplatnica za uverenieto ke im kazes da ti dadat i potvrda za redoven student popolnuvas se i so licna karta i indeks vo tebe odis vo ministerstvo.Jas ke idam od dr nedela pa ako nesto ima propusti ke ti kazamI SE RACUNAAT I PREDMETITE OD 1 GODINA
![]()
Oпааааааааааа, си најде тема!!!Некогаш потруди се да ја запознаеш јавноста со нешто што позитивно вибрира.Ако се потрудиш ќе најдеш!Опаааааааааааа! Нетранспарентно пријавување за стипендии, по принципот кому иде, а? Ќе се потрудам јавноста да дознае за ова.
Oпааааааааааа, си најде тема!!!Некогаш потруди се да ја запознаеш јавноста со нешто што позитивно вибрира.Ако се потрудиш ќе најдеш!
Он топик - дали стипендии се зема до 3та година, а мастер 4та и 5та не земаат? Како оди тоа?
Oпааааааааааа, си најде тема!!!Некогаш потруди се да ја запознаеш јавноста со нешто што позитивно вибрира.Ако се потрудиш ќе најдеш!
Он топик - дали стипендии се зема до 3та година, а мастер 4та и 5та не земаат? Како оди тоа?