Steam: Официјална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
оти ја нема ПЕС 13 на стеам ?
--- надополнето: 22 јануари 2014 во 17:42 ---
оти ја нема ПЕС 13 на стеам ?

Бидејќи ја има ПЕС 14. Кога излегува новата верзија од играта, старата ја повлекуваат од продажба. Ама сите оние што претходно ја имаат купено, нормално си ја задржуваат. Истово е за сите игри кои имаат ново издание секоја година.

Бидејќи ја има ПЕС 14. Кога излегува новата верзија од играта, старата ја повлекуваат од продажба. Ама сите оние што претходно ја имаат купено, нормално си ја задржуваат. Истово е за сите игри кои имаат ново издание секоја година.

Не е баш за сите. Пр. имаш нба 12, 13, 14.

не ти држи вода моабетов
--- надополнето: 23 јануари 2014 во 09:52 ---
не ти држи вода моабетов

гага клуч за Enclave steam игра.
1. http://www.dlh.net/en/
2. направете си акаунт
3. активирајте го преку меил
4. горе во profile/steam keys отворете и активирајте го клучот преку стим
5. и то !!!

дали некој има искуство со https://www.g2a.com/, т.е. дали има купвано клучој за игри од таму, дали се сигурни итн.

Бидејки нема официјална тема за Оригин, сметам дека овде е добро да го напишам ова.
Има на оригин 50% офф скоро на сите наслови.
Аднете ја играта што сакате да ја купите и во Чекаут кај купон код напишете LOVE

Garry's Mod е 120 денари, кој не ја земе е луд!
Ќе ме извиниш за простово прашање ама можеш да ми кажеш што е Garry's Mod. Ја имам играта купено преку некој бандл а никогаш ја немам пробано.

Sakam da ve prasam dali mozam da vlezam na mojov akaunt bez da mi barat kod koj mi go pustet na email poso nz po koja pricina pre 2 dena mi go blokiraja mejlot na koj mi e sve i sega za na stim mi barat aktivacija za kod i nz so da pram dali imat care da se vlezit nekako barem da smenam na drug meil vo setigs ili popolno da zaboram na nego da pram nov? Pomos

Sakam da ve prasam dali mozam da vlezam na mojov akaunt bez da mi barat kod koj mi go pustet na email poso nz po koja pricina pre 2 dena mi go blokiraja mejlot na koj mi e sve i sega za na stim mi barat aktivacija za kod i nz so da pram dali imat care da se vlezit nekako barem da smenam na drug meil vo setigs ili popolno da zaboram na nego da pram nov? Pomos
Нема шанси да влезиш без кодот, доколку не го вратиш е-мајлот прави си нов стим акаунт.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom