Steam: Официјална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Hitman Absolution -80%
CoD: Black Ops 2 -50%
Portal 2 - 75%
Resident Evil -70%
Купвајте пукнете :D

Одлично е кога заработуваш и можеш да си дозволиш некои игри. CS: Go за 3 евра ја купив на 5-6 луѓе, Trials Evolution, уште една за подарок за дете (Ace нешто беше) и слично.

До 5-6 евра би дал за игра без проблем, мислам дека реално според нашиот стандард тоа се 40-50 долари во САД.

Ептен ми се свиѓа CS: GO, супер е направена, само наплаќаат за community мапи :/
Trials онлајн катастрофа, по 2 минути лоадира менија со стази за симнување...

Копилињава од стим ептен ја зезаат работава. На неколку наслови приметив дека попуст веќе нема, а предходно пишуваше дека offer ends: 2 January.

Одлично е кога заработуваш и можеш да си дозволиш некои игри. CS: Go за 3 евра ја купив на 5-6 луѓе, Trials Evolution, уште една за подарок за дете (Ace нешто беше) и слично.

До 5-6 евра би дал за игра без проблем, мислам дека реално според нашиот стандард тоа се 40-50 долари во САД.

Ептен ми се свиѓа CS: GO, супер е направена, само наплаќаат за community мапи :/
Trials онлајн катастрофа, по 2 минути лоадира менија со стази за симнување...

Се наплаќа за креаторите на мапите, како поддршка :)

зимајте borderlands 2 на попуст моментално 75% .. играва е феноменална, од приказна па до тоа како е направена едноставно во кратки црти ИГРИШТЕ !!!!
една од најдобрите игри што сум ја играл во мојата гејмерска кариера :D

Се почастив со Heroes VI & GTA Coomplete :pipi:

Ех колку ми е криво за Street Fighter. Убаво пишување дека понудата завршува на 3ти јануари, пеерите ја тргнале... (n)

Manage Family Sharing & Devices
You can authorize up to 10 devices that allow authorized users to use your game library from.

No authorized devices found.

You can authorize up to 10 users that can use your authorized devices.

youraccount_authorized_borrowers_none

Ај некој нека го објасни ова :)

Зимајте док можете!! Комплит пак GTA 3ката, Сан Андреас, Вајс Сити, 4ката и episodes from Liberty City за 7.5 евра. :D Само 4ката (ако ги имате другите) за 7.5.
http://store.steampowered.com/app/12210/

А веќе пишал @Martin погоре, не приметив. :)

хахаха, Steam went full derp mode.
Трипа, премногу, едвај ја гифтнав герис пред малку,
после не можеа да ја add-нат во инвентори, едвај.. :icon_mrgr:

:D
1010520_574121602667817_1706679055_n.jpg

оти ја нема ПЕС 13 на стеам ?
--- надополнето: 22 јануари 2014 во 17:42 ---
оти ја нема ПЕС 13 на стеам ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom