Steam: Официјална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Овој потег со стримингов ми е малце чуден, нели ја поништува целта на Steam machines и Steam OS? Што ќе ми сега Steam machine у дневна ако можам да си стримам од PC-то на било што поврзано со ТВ-то..

И претходно можеше, преку Big Picture. Ќе видиме што ПЛУС ќе донесе конзолата.

Овој потег со стримингов ми е малце чуден, нели ја поништува целта на Steam machines и Steam OS? Што ќе ми сега Steam machine у дневна ако можам да си стримам од PC-то на било што поврзано со ТВ-то..
А како ќе стримаш некоја игра ако ПЦ-то ти е слаб, т.е. не ти ја поддржува?
Значи потегов нема никаква врска со конзолата. Конзолата си е за конзола :)

Значи Steam Machines не се конзоли, обични mini ITX компјутери со гејминг оперативен систем. Целата поента со нив и со Steam OS, барем јас како што разбрав, беше гејминг на PC во дневна на кауч, како што нудат конзолите - бесплатен оперативен систем, мали димензии, џојстик итн. Сега не гледам веќе поента во нив ако можам од главното PC во соба да си стримам во дневна на било каков лаптоп или HTPC, ме сфаќате? Немам потреба да купувам/склопувам Steam Machine.

https://gamesrepublic.com/game/strategy,anomaly-warzone-earth,123,false.html?or=true

Активирајте акаунт и anomaly warzone earth е бесплатна.

Направив акаунт и не ми стигна нотификацијата преку e-mail како што пишуваше на сајтот за активација на играта. Само e-mail дека сум креирал акаунт и толку. Некој друг со ова?

Направив акаунт и не ми стигна нотификацијата преку e-mail како што пишуваше на сајтот за активација на играта. Само e-mail дека сум креирал акаунт и толку. Некој друг со ова?
Треба и пасс да смениш.

^ Сменив уште одма тоа, почекав некое време да не имаат оптовареност со регистрации ама сеуште ништо не ми стигнало

Коа ќе биде новава кантер на попуст да ја пробам?

Јас ќе ти ја продадам со попуст, ти кажи дека сакаш :D
Немој вака, го паничиш Гејб само.. :D
Иначе summer sales, за некоја недела треба да има :)
ќе биде после
YSAMMpU.gif

:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom