Steam: Официјална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
snow globe foil cards? ако крафтнеш со нив ќе добиеш 5 items наместо 1

Јас кога ги собрав сите обични карти snow globe, ми даде 3 ајтеми шо вредат по 0.01центи. :D
Ако е за такви, подобро ќе е да ја продам. :)

CoD: Ghosts 40 евра :D вреди да се има ако ве се дават пари, иначе нема да ја намалат поќе од 33%

Јас кога ги собрав сите обични карти snow globe, ми даде 3 ајтеми шо вредат по 0.01центи. :D
Ако е за такви, подобро ќе е да ја продам. :)

мислам дека тие другите 2 items ти се emоticon и background picture, а со foil cards добиваш 5 items од они common, rare, precious итн и плус background и emoticon (значи 7 вкупно).

CoD: Ghosts 40 евра :D вреди да се има ако ве се дават пари, иначе нема да ја намалат поќе од 33%

Нека дај некој 2000 одма му ја давам :)
Ете со додатен попуст е, 50% ќе му излезиТ.

Иначе и ФМ2014 е со 50% off

Маме им ебам, по грешка купив 2 карти заради нив. Кликам прво на едната purchase, ми вика дека веќе е купена, па на другата под неа (иста цена беа) и топ ми прифати за на крај да видам дека 2 карти сум ги купил. Да бев американец ќе ги тужев за оштета и психичка тортура :cool:

Само што ја аднав, толку, падна цел стим :D

Meanwhile on Origin

mike-theiss-tumbleweed-and-patterned-cracked-desert-floor-and-nearby-mountains.jpg

Meanwhile on Origin

mike-theiss-tumbleweed-and-patterned-cracked-desert-floor-and-nearby-mountains.jpg
Origin има потенцијал да стане многу поголем и подобар од Steam. Самата платформа е едно 10 пати по-исполирана од Steam и се' функционира многу помазно. Плус и они знаат да дадат солидни попусти дури и на нови игри. Едино само им требаат договори со другите големи компании за нивните игри да се продаваат на Origin. Не верувам дека EA ќе се замараат со инди игри, таму Steam доминира, но за големите игри - ќе биде интересно :)

Origin има потенцијал да стане многу поголем и подобар од Steam. Самата платформа е едно 10 пати по-исполирана од Steam и се' функционира многу помазно. Плус и они знаат да дадат солидни попусти дури и на нови игри. Едино само им требаат договори со другите големи компании за нивните игри да се продаваат на Origin. Не верувам дека EA ќе се замараат со инди игри, таму Steam доминира, но за големите игри - ќе биде интересно :)

ништо нема origin ... игри што ги вртиш еднаш и никад више ? valve од друга страна има кантер дота итн. т.е. игри кој ги играш сега и ќе ги играш во наредниве 5 години !!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom