Steam: Официјална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Најверојатно нешто од новината на стим, Family Sharing.

Family sharing не дозволува 2 акаунта истовремено да ја играат истата игра што ја шеруваат. Така да ова нешто друго е.

Family sharing не дозволува 2 акаунта истовремено да ја играат истата игра што ја шеруваат. Така да ова нешто друго е.

Сакам да кажам, може да е баг на Family Sharing :)

Вреди ли craft да се направи на ова snow globe badge? Јас до сега продадов 6 такви и заработив 1.23евра (ќе заработам уште со ова voting-ов), па планирам или после нова година кога ќе бидат под 0.1 евро да ги купам сите од #1 до #10 или да си купам trading cards по другиве игри што ми фалат. Што вреди повеќе?

Глупо ми е 10 карти да земам за само 100XP, кога по другиве беџеви ми фалат по 3-4 карти за 100XP.

Вреди ли craft да се направи на ова snow globe badge? Јас до сега продадов 6 такви и заработив 1.23евра (ќе заработам уште со ова voting-ов), па планирам или после нова година кога ќе бидат под 0.1 евро да ги купам сите од #1 до #10 или да си купам trading cards по другиве игри што ми фалат. Што вреди повеќе?

Глупо ми е 10 карти да земам за само 100XP, кога по другиве беџеви ми фалат по 3-4 карти за 100XP.

Ќе траат до 2-3 Јануари само, натаму ќе ги снема. Ако си колектор на беџови, напрај си, ако не, шиткај ги па прави ги другите :)

Знам дека траат до 3ти Јануари, затоа и спомнав дека после нова год ќе одлучам дали да ги купам сите броеви на snow globe и да ги крафтнам или пак на други карти да ги потрошам тие пари. Доколку ми е за XP подобра е втората опција, ама гледам јаки items се паѓале од крафтнување на snow globe badge. Овие precious што се некои вредат и преку 100 евра. Мамето, temptation.

Шо ако ги собереш пак тие шо се Foil Cards ? Какви работи дава од прилика ко ќе направиш craft ? Бидејќи имам една, а вреди скоро 1.20е на стим маркетот, па незнам дали да ги собирам или да ја продам... :)
е
до сега од попустиве, borderlands 2, skyrim, tomb raider ... друго тиња !!!

Јас само SF4 ја зедов досега, другите истите, пак истите (посебно Кантер игрите, по 1000 пати ги има).

Шо ако ги собереш пак тие шо се Foil Cards ? Какви работи дава од прилика ко ќе направиш craft ? Бидејќи имам една, а вреди скоро 1.20е на стим маркетот, па незнам дали да ги собирам или да ја продам... :)

snow globe foil cards? ако крафтнеш со нив ќе добиеш 5 items наместо 1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom