Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako ja zemam Just Cause 2 ovoj mod ke mi bide besplaten? i od koga e pusten online mod-ov?Just Cause 2 за 3 евра (80% попуст) до задутре по повод лансирањето на Multiplayer модот завчера на Steam.
Секој што сака да искуси досега невидена забава online му препорачувам да ја искористи оваа прилика![]()
Да, модот е бесплатен за сите што ја имаат оригиналната верзија. Пишав дека завчера беше официјалното лансирање на Steam. Пред тоа едно година ипол модот беше во бета верзија (линк). Тие што го играле го оценуваат како мноооогу подобар од GTA V Online, што сепак говори нештоAko ja zemam Just Cause 2 ovoj mod ke mi bide besplaten? i od koga e pusten online mod-ov?
Го средија тоа за релативно брзо време (3 саати траеше дефектот). Али за тие 3 саати се напишаа повеќе од 600 коментари на SteamМногу големи дупенки прат овие од стимот. Еден тон луѓе шо ја купија играта неможат да ја играт и му бара пак да ја платат... 100% грешка му е некоја на серверите, пред 2 дена ја зедоф јас и ја спуштиф. Си викам ај да ја пробам денес и глеам purchase ми вика место play, а ме скинаја 3 евра од картичкатаУште појако е шо неможиш ни да ја платиш пак оти вика You already own this game... абе нема појаки жими се
![]()
Инаку да знаете ако ја купите на еден акаунт со повеќе можете да го играте мултиплејер модот. Јас ја купив, ја инсталирав на два компјутера на истиот акаунт, и потоа на едниот компјутер се логирав со друг акаунт од каде можев да влезам во мултиплејер модот а на другиот компјутер си се логирав со тој акаунт од каде што ми е купена и истовремено можеше да се игра. Не знам дали ова е баг и дали ќе го спречат ама реално со една купена игра можеш на сите другари да им ја дадеш да ја инсталираат и да го симнат мултиплејер модот па потоа преку нивниот акаунт да си ја играат.
тапа, слабо за сега нема ништо асално !!!!