шо е старфренд?Ајде бе луѓе има ли некој што игра со Starfriend? Пишете да изиграме некоја партија.
Програмче за лан играње, ти дозволува да направиш твој сервер и да влагаш на други, немаш потреба од оригиналната игра.шо е старфренд?
Не е од типот на Garena или некое слично, едноставно креираш и им ја даваш на други твојата IP адреса за да можат да влезат.Колку играчи има одприлика на тоа програмчето?
Како тоа не знаеш до кај си стасал? Јас ја изиграв кампањата во 1 здив, можеби не ми беше кул како Вингс но си беше ок, Сара си доби ривенџ и сите среќни... Има доста подобрувања во другите сегменти освен кампањата... многу ми се допаѓа добивањето experience и качување левели ... да не редам , јас сум повеќе од задоволен...Гледам никој нема пишано. Ја играл ли некој 2рава епизода.
Јас ја почнав и воопшто не ме бендисува. Некако малку игра, многу муабети, многу сплетови и на крај ќе незнаеш до кај си стасал и сл. Парите воопшто не ги оправдува.
Ја играш? Ако си на HOTS верзијата може да се пробаме....Слабо се игра ова на форумов
Не бе тапа сум, само кецот ја иам, без експанзијатаЈа играш? Ако си на HOTS верзијата може да се пробаме....
Слабо се игра ова на форумов