- Член од
- 4 февруари 2009
- Мислења
- 3.745
- Поени од реакции
- 1.848
Прво треба да се логираш на battleNet акаунтот и да ја апдејтираш играта до 2.0.11 верзија.. Значи не ставај никакви кракови него прво апдејтирај ја до 2.0.11... После тоа треба да симнеш посебен map cache и да го ставиш кај што ти е инсталирана играта односно во Starcraft II/Blizzard Entertaintment/Battle.net ... ЕВЕ ти линк, симни го и стави го кај што е инсталирана играта. И кога ти вика connecting to streaming server.. само стисни на cancel ако не ти се чека и после 5 секунди ќе ти се пушти сама. Али прво изгаси антивирус и изгаси firewall... И логирај се во играта со user: gg@gl.hf и pass: ggСакам да те прашам.. Мене не ме логира во играта, се правам како што пишува на замунда, ете има и некој странец исто пробува, ми стои ''Connecting to streaming server...'', и ако чекам некое време ќе ме пушти и ќе ми направи crash со некој тамо don't send проблем... Го направив и тоа странецон на замунда што го има пишано али пак исти к***ц.. Ако знаеш нешто за овој проблем и ако си го решил би ти бил благодарен да ми помогнеш.
Blizzard games rullz
--- надополнето: 20 јануари 2014 во 15:07 ---
Сакам да те прашам.. Мене не ме логира во играта, се правам како што пишува на замунда, ете има и некој странец исто пробува, ми стои ''Connecting to streaming server...'', и ако чекам некое време ќе ме пушти и ќе ми направи crash со некој тамо don't send проблем... Го направив и тоа странецон на замунда што го има пишано али пак исти к***ц.. Ако знаеш нешто за овој проблем и ако си го решил би ти бил благодарен да ми помогнеш.