Star Wars

• Креатор на темата Креатор на темата џимеј
  • Време на започнување Време на започнување
Young Adult - сега е модерно да се прават такви производи (Твајлајт, Мејз Ранер, Хангер Гејмс, Ресрџенс/Инсрџенс, Фифт Вејв.... итн, итн)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Oh God... и овој ќе биде прејак. Исто ко седмицата. Пошто и седмицата беше јак, ЈАСНО?!

Се е во раце на сценаристите во овие франшизи.

Касдан и Абрамс нема да го пишат Rogue One, има некои нови фаци кои ќе свртат нови листови за SW, колку ќе е успешно ќе видиме, SW7 беше добар увод.

некако повеќе сум хајпнат за овај отколку за седумката.

Сто пати ќе биде овој подобар од четворката. Тоест седмицата, ги мешам. Веројатно бидејќи второво е копија на првото.

Japanese poster for Rogue One

e8fy39M.jpg

Да стаиме анкета што мислиме чие дете е Реи?

- Лук (најтапа би било ако е така)
- Хан Соло (можда најлогична теорија)
- Палпатин (моја омилена теорија)
- Оби Ван (внука)
- Џин Ерсо (од Rogue One, али најнелогично)

Исто има и добро и колку-толку логично објаснување и малце out of the box thinking, дека она е уствари преживеан youngling од учениците на Лук кои биле убиени од Рен, и не е ќерка на никој од ликовите што ги знаеме, туку земена била ко мала по вообичаената џедајска пракса (ко турцине што земале деца ко крвен данок :D ), па затоа не си ги памти родителите, а на минатото не се сеќава од една страна пошто била мала, од друга пошто има трауми. Тоа некако ми се чини најизводливо и најинтересно за прикажување.

Јас типувам дека е роднина на Оби Ван... Би било ептен клише ако е ќерка на Лук. Ова е пологично, а и плус Оби Ван не го ни споменаа во последниот филм. Како намерно да не сакаа да сугерираат нешто прерано...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom