СРБИТЕ ЈА ЗАПАЛИЈА АМБАСАДАТА НА САД

Статус
Затворена за нови мислења.
Може би сум кажал 100 пати и пак ке кажам, ове миљарда што се собраа во Белград наместо да палат во Белграт треба дирекно да идат на Косово и сите гранични пуктови да ги запалат, така се брани држава.

Лелелелелелле даваат овде на нивново CNN главна вест е (само да кажам дека CNN овдека дава скоро све американски вести, на пример кога прогласија независност Косово, дадоа само 5 минути и толку).

:nesum:

Може би сум кажал 100 пати и пак ке кажам, ове миљарда што се собраа во Белград наместо да палат во Белграт треба дирекно да идат на Косово и сите гранични пуктови да ги запалат, така се брани држава.
Ако сакат да бранат држава да бегат ком Косово,да скинат оградите и да варват ком Приштина.Така се брани држава!

по СНН каза един србин дека са били некаде около 500 - 600 илjaди.

Гледав на CNN пошто сајтот на РТС е паднат па лом ја направија амабасадата само незанм полицјаците зошто ги бранат амабасдите

Дивајн кога ќе си машко ќе сватиш

мора да изгледа дека ги бранат. а на американциве наскоро ќе им се случи народ!

Гледав на CNN пошто сајтот на РТС е паднат па лом ја направија амабасадата само незанм полицјаците зошто ги бранат амабасдите

Можеби затоа што тоа им е работа?

Всека држава треба да брани амбасадите на своja териториja.Има такво задалжение.
Како мислите,дали това ке премине за една седмица и ке се вратат ком нормален живот или ке се пренесе во Косово?

Srbite Vlegoja vo americkata ambasada.Plus dzabe vaka pokazuvaat sila.Edinstven nacin da go vratat kosovo e so VOJNA za koja seuste ne se spremni....Toa im e posledna i Edinstvena opcija.
Sudbinata e vo nivnite race..:D

Srbite Vlegoja vo americkata ambasada.Plus dzabe vaka pokazuvaat sila.Edinstven nacin da go vratat kosovo e so VOJNA za koja seuste ne se spremni....Toa im e posledna i Edinstvena opcija.
Sudbinata e vo nivnite race..:D
Официална воjна не може да има.Тамо е ОН,НАТО и Русиja.Могат само како партизани да се борат,но официално србската армиja неможе да направи ништо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom