СРБИТЕ ЈА ЗАПАЛИЈА АМБАСАДАТА НА САД

Статус
Затворена за нови мислења.
Абе ако сретнеш некој на форумов кој не сака Срби, тоа сум јас! Ама јас исто така знам дека денес е Косово, утре е Тетово. И не сум заборавил 2001 кога експлодира мината кај Љуботен! Ти изгледа си заборавил! Каде беше тогаш да зборуваш дека не треба да кршиме албански дуќани? Просто е неверојатно како луѓето забораваат! Ако не си гега, тогаш сигурно си СДСМ-овец, зашто вие си ги сакате Албанците тука (впрочем поделивте 200 000 државјанства во 94 за да добиете избори)! И повторувам, ЈАС НЕ СУМ СРБОМАН! Проблемот кај мене е што не заборавам така лесно, за разлика од ти.

СДСМ не можам да ги поднесам од дното на душава. Од тие комуњари мојата фамилија по затвори скапала. И не сум заборавил ништо од тоа што се случувало, само се обидувам да најдам модус за да почнеме да функционираме како држава, а не да бидеме Тексас. Изгледа погрешно си ме разбрал.

Поздрав до тебе пријателе.

gi podrzvam oti nekoj od strana da mu kazva so da prat samo sega pravec kosovo hehe

абе глеам ве стресови и потреси околу овај случај...да не испадне дека зимам албанска страна прво ќе кажам оти Косово е вистински на србите, и не е праведно одземано. второ-ич к*р не ме боле за србите,имаше некаде напишано и е ногу вистина дека само на зборови сме браќа со нив така да кој ги е*е! ако ни се браќа зашо црквата не ни ја признаат???? а за тоа дека сеа највероватно ќе го попијат,ит из моуст лајкли то хепен! епа дечки само 1 работа,ако ние влеземе сеа у НАТО,голема албанија ќе биде само идеја без реализација,така да стискајте палци и држите среќа да улеземе у нато-нормално под уставното име. а ако не,ние на истоко ќе станеме државјани на Б'лгарија и ќе бидеме граждани на европејскио сојуз а тие на другата страна ќе бидат само на море :) баш ме интересира исходо со името наше легендарно и искрено се надевам дека ќе улеземе у нато со Р.Македонија а не со некое друго име. надевам се дека нема некој да го толкува погрешно мојо пост,ама тоа мислам дека е реално,тука можда некој ќе каже дека пола пост е офтопик ама гомното смрде кога бркаш у него! така да ДРШТЕ СЕ МАКЕДОНЦИ И ИЧ К*РОТ ДА НЕ ВИ ЧУЕ ЗА СРБИТЕ! НАТО ЛУК АУТ ХИР ВИ КАМ,АМА СО УСТАВНОТО ИМЕ,НИМИЦ МОЖЕ ДА ГО ЗЕМЕ БЕЗ РАЦИ АКО САКА :)

СДСМ не можам да ги поднесам од дното на душава. Од тие комуњари мојата фамилија по затвори скапала. И не сум заборавил ништо од тоа што се случувало, само се обидувам да најдам модус за да почнеме да функционираме како држава, а не да бидеме Тексас. Изгледа погрешно си ме разбрал.

Поздрав до тебе пријателе.

Ете имаме нешто заедничко! И моите дедовци заради српски вазали оделе “доброволно“ ангарија да вршат, ама ете гледаш, пак не ги сакам гегите! Ангаријата е лесна во споредба со оружен грабеж на банда геги сред зима, да ти ја земат цела храна, и да живееш на воздух еден месец. Такви луѓе браниш ти! И државата многу убаво ќе функционира ако Македонците се 80% (може и повеќе). Затоа немој ти мене да ми продаваш магла за соживот, не сум јас американец, па да ме лажеш дека гегите и тоските живееле тука отсекогаш, па сега си ги бараат правата! 2001 не е многу далеку, свежи ми се уште спомените!

abe kako stigna temava za dva dena ke ispadne teroristicki napad vise i deka srbite se zakana za zemjite od zapad i od unijata...hehehehehe....do kade so vakvi gluposti, do kade... a interesno e deka sega protestiraat a ne koga trebashe da go pravat toa toest pred kosovo da dobie nezavisnost...uste posmesno e sto nasive se mavaat vo gradi za vakviot poteg na srbite.... "BRAVO"

Копиљаци, еднаш ја затворивме темава пошто зафуравте тотално оф топик, се дискутираше за се и сешто освен за тоа што е насловот на темата. Вториов пат, оди под клуч. Кога успеавте да набилдате 17 страни, од кои 14 се оф топик....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom