M
Moon Child
Гостин
18.00 oдговара?Да. Ама порано. 10 е касно.
18.00 oдговара?Да. Ама порано. 10 е касно.
Мислам дека да. Добро ќе е.18.00 oдговара?
Шо да го сонуваме, јас више тоа го гледам пред мене.Ноќеска ќе го сонувате ова
![]()
Мене ко штрумфови почнаа да ми се гледаат овиеНоќеска ќе го сонувате ова
![]()
Ти текнува на Мирослава Симоновска(која ги бранеше Албанците...дека не трбало да се обвинуваат тие)??....сега нејзиниот газда Геро...вклучувајќи ги и главните соросоидни фацички...нигде ги нема.Овие идиотиве Скај известуваат за секакви банални работи, а не известија денес за акцијава. Значи страшна работа ни е државава, на кој како ќе му свирнат така игра.![]()
Нормално дека е потребна. И не само Романски превод и ако имаш пријатели, роднини и контакти да го рашириш ова и во Романија.Луѓе покасно се вклучувам, извнете и немам прочитано. Дали е потребна романска верзија од текстот? Ако треба, кажувајте, уште одма ќе преведам
Треба. Ама мора да се почне од негде. И да бидеме на јасно. Не ни е целта да ја менуваме ситуацијата во државата. Целта ни е да ја раскажеме македонската приказна на светот. Толку. Внатрешните политички проблеми ги оставаме на политичките партии.Несакам да звучам песимистички али треба нешто многу поголемо од 3-4 иљади твитови на интернет за да се смени ситуацијава у државава.