M
Moon Child
Гостин
18.00 oдговара?Да. Ама порано. 10 е касно.
18.00 oдговара?Да. Ама порано. 10 е касно.
Мислам дека да. Добро ќе е.18.00 oдговара?
Шо да го сонуваме, јас више тоа го гледам пред мене.Ноќеска ќе го сонувате ова
Мене ко штрумфови почнаа да ми се гледаат овие Ајде сите спијте сеаНоќеска ќе го сонувате ова
Ти текнува на Мирослава Симоновска(која ги бранеше Албанците...дека не трбало да се обвинуваат тие)??....сега нејзиниот газда Геро...вклучувајќи ги и главните соросоидни фацички...нигде ги нема.Овие идиотиве Скај известуваат за секакви банални работи, а не известија денес за акцијава. Значи страшна работа ни е државава, на кој како ќе му свирнат така игра.
Нормално дека е потребна. И не само Романски превод и ако имаш пријатели, роднини и контакти да го рашириш ова и во Романија.Луѓе покасно се вклучувам, извнете и немам прочитано. Дали е потребна романска верзија од текстот? Ако треба, кажувајте, уште одма ќе преведам
Треба. Ама мора да се почне од негде. И да бидеме на јасно. Не ни е целта да ја менуваме ситуацијата во државата. Целта ни е да ја раскажеме македонската приказна на светот. Толку. Внатрешните политички проблеми ги оставаме на политичките партии.Несакам да звучам песимистички али треба нешто многу поголемо од 3-4 иљади твитови на интернет за да се смени ситуацијава у државава.