Sport Club Prime

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
http://www.tvarenasport.com/ - еве им го сајтот, иначе се шпекулира дека ќе има и коментатор на македонски, па ќе видиме што ќе испадни.
Тие ќе ги пренесуваат сите натпревари, освен еден во среда, тој ќе оди на МТВ1. Би требало каналите да ги пуштат наскоро т.е пред почетокот на ЛШ/ЛЕ.
А за СК Прајм, по атрактивните натпревари ќе одат на тој канал, а овие што не привлекуваат толку внимание изгледа на СК+, и сеа ќе треба операторите наши да ја вметнат програмата, за да може да ги глеаме, иначе стримови не ни бегаат.
Ја сум на Близу, таму 2 години им требаше за Спорт Клуб, така да не го задржувам здивот за Арена или пак за Прајм. Ептен ми е понелогично атрактивните и гледаните натпревари да одат на Прајм, али, ваљда знаат повеќе од мене.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ја сум на Близу, таму 2 години им требаше за Спорт Клуб, така да не го задржувам здивот за Арена или пак за Прајм. Ептен ми е понелогично атрактивните и гледаните натпревари да одат на Прајм, али, ваљда знаат повеќе од мене.
Баш е тука логиката.
Само овака ќе бараме да ја даваат Прајмот, ако ги даваат Гетафе,Хихон, Сантандер и останатите на Прајмот никој нема да го интересира, ама кога ќе ги даваат Реал, Барса, Валенсија, Атлетико на Прајмот сите ќе пекаме да ги гледаме и ќе ги пцуеме операториве да ги откупат.

Член од
17 август 2012
Мислења
4
Поени од реакции
0
Срамота е „Ел Класико“ да гледаме на нет и не само Реал - Барса, туку цела Ла Лига. Но, да се надеваме дека од MaxTv ќе ни ја вклучат во програмата и СпортКлуб Прајм.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.665
Поени од реакции
8.095
За Лига на Шампиони ќе пуштат Arenasport и тоа сите 4 канали + истите ќе ги има во HD
пишав тука во оваа тема
BoomTV vs MaxTV

а за овој Prime канал на Sport Klub се си мислам дека ќе најдат решение Макс тв и ќе го стават ,пошо гледам има доста љубители на фудбалот .Макс тв гледам последниве неколку години многу направија за фудбалот да биде што подостапен за сите нивни корисници

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Спорт клуб ова му е трета сезона мислам што ќе дава Премиер Лига во Македонија. Дали знае некој уште колку години има договор, да не излезе плачевме за СК , а за година дена ПЛ да се префрли на некој друг канал и после пак од ново.
Ако има некој инфо нека сподели.

Член од
24 мај 2012
Мислења
104
Поени од реакции
44
Mesto da gi davaat podobrite natprevari na Sk i Sk+ tie davaat Atletik Bilbao-Betis :S

Член од
24 мај 2012
Мислења
52
Поени од реакции
12
Спорт клуб ова му е трета сезона мислам што ќе дава Премиер Лига во Македонија. Дали знае некој уште колку години има договор, да не излезе плачевме за СК , а за година дена ПЛ да се префрли на некој друг канал и после пак од ново.
Ако има некој инфо нека сподели.
оваа сезона му завршува договорот,сега наесен ке има тендер со понуди за нов 3-годишен договор,така да ке објават пред нова година кој ги добил правата.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Ете на макс имаше соопштение дека ќе ѓи има арена каналите,ама изглеа само кога ќе има лш,и лига европа,ќе бидат достапни.Ама за жал како и све у оваа држава ќе се наплаќа,срамота.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.665
Поени од реакции
8.095
Ете на макс имаше соопштение дека ќе ѓи има арена каналите,ама изглеа само кога ќе има лш,и лига европа,ќе бидат достапни.Ама за жал како и све у оваа држава ќе се наплаќа,срамота.
Сегде е така веќе практика , систем "Плати па клати" вака во светот одана се прави ,но нашиот стандард со плати кој ги земаат граѓаните незнам како ќе врви ова

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
На Фан Клуб Барселона

Како да стигнете до Спорт Клуб - Прајм?
1. Обратете се кон своите кабелски оператори
2. Мора да имате дигитален ресивер или дигитален тв..
Јас така стигнав до Прајм сега зависи кој оператор ви е можеби нема да ви биде потребен ресивер или дтв, најдобро знаат вашите оператори, инаку Спорт Клуб - Прајм е одаамна во Македонија, само треба да се информираме малку повеќе :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
На Фан Клуб Барселона

Како да стигнете до Спорт Клуб - Прајм?
1. Обратете се кон своите кабелски оператори
2. Мора да имате дигитален ресивер или дигитален тв..
Јас така стигнав до Прајм сега зависи кој оператор ви е можеби нема да ви биде потребен ресивер или дтв, најдобро знаат вашите оператори, инаку Спорт Клуб - Прајм е одаамна во Македонија, само треба да се информираме малку повеќе :)
Видов што пишал на ФБ и искрено дечкото или ги трола или појма нема што збори...

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
И мене така ми делува. Башка, фан на Барса. :LOL:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Тотал ТВ имаат некоја си SportKlub Premium. Оваа да не е таа?
Во ХД пакетот им се наоѓа.

Kajgana Shop

На врв Bottom