СП Шпанија 2013: Македонија - Данска 18.01.2013 20:15 часот

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Темата за со Германија нека ја отвора некој лото што има фатено, бинго што му има паднато, на времето што за 5 минути добивал виза за грчка и такви ми ти рабоЌе, мора со цел арсенал да напаѓаме.

* THIS MATCH MAY BE PLAYED AT 15:45 OR 17:30. IF GERMANY IS ONE OF THE TEAMS INVOLVED, THE MATCH WILL BE PLAYED AT 15:45; IF NOT, IT WILL BE PLAYED AT 17:30.

Судииве изгледа незнаеа дека им ја пуштавме на данците,не убија од ислучување..Стигнавме на 2 гола,серија 3-0 одма исклучување :pos: :pos: .Навивачите ги сфакам,тие не разбираат.. :D :D

А бе нема да спијат сеа вечерва ради тоа...:pos:
Остај ти тоа, три да ги лапнеш на една утакмица не е сеедно.
Се знае у ракомет кое е најголемото понижување :D
Затоа и стрина ја одбраа за најдобар играч.

Темата за со Германија нека ја отвора некој лото што има фатено, бинго што му има паднато, на времето што за 5 минути добивал виза за грчка и такви ми ти рабоЌе, мора со цел арсенал да напаѓаме.
Имам фатено на спортска... 250 денари се важи тоа? Игра на среќа е сепак. :)

Шундовски по прогласувањето за мен оф д меч :

tumblr_m82vwg38211rayo9lo1_500.gif

Барем ваму обичајот е кој сака да скока по крстот мора в црква да преспие. Некој таков треба да бараме. Еден лаптоп да се однеси кај владиката или уште подобро кај Г-дин Г-дин Стефан да го освети па од тој лаптоп да се отвори тема

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom