СП Шпанија 2013: Македонија - Данска 18.01.2013 20:15 часот

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Сериозно може да земе тенер награда за ова или некој од Шпанциве на некоја дрога е ??

dobro e be barem tie shto ja imaa 2hendikep si fatija, btw so koj ke igrame sega so Francija ili Germanija ?

Кој ден играме против Германија?

Да извадиме промотивно DVD од утакмицава што ќе се вика „30 гола против Данска“. Покажаа дека ако се стегнат за минута можат да ни направат 2-3 гола разлика. Е сега за со Германија носете се што имате од дома в црква.
Ќе дојдам со шлеперот да ги собереме твоите комшии јаховини сведоци, ќе ги оставиме во црква пред меч :pos:

Не се слагам дека добро испланираа баш ама ајде да видиме како ќе изиграат против агресивните германци кои играат многу груба игра во одбрана како што играа илани на ЕП. Инаку ме радува тоа што денеска ја изиграа можам да кажам најдобрата утакмица на ова СП досега, ако вака изиграат против Германија нема сомневање дека ќе ги тепаме. 3-4 цепелини на една Данска аууу!!:vozbud::drk:

Абе, џабе се возбудував пак почнаа мегапопуларните турски серии. :place:

Реакцијата на Шундо за добивањето на наградата за најдобра фуфица.
sundo-2.jpg

That's my lady!

Сега Филип Лазаров ќе кажува на внуци дека им дал 5 гола на Данска..........ах таго. :icon_lol:
Што Филип Лазаров... ЈАС ќе им кажувам на внуци дека Филип Лазаров дал 5 гола на Данска...:icon_lol:

Сериозно може да земе тенер награда за ова или некој од Шпанциве на некоја дрога е ??

настрана ова, имаат мизерна организација... (n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom