СП Ракомет : 12.01.2013 Македонија - Чиле 15.45 часот

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    161
Статус
Затворена за нови мислења.
Бев сигурен дека Чилеанциве нема да знаат од кај да искочат после утакмица ама кога видов кој ја отворил темава :facepalm:

Шала на страна...Најмалце 7 разлика ги тепаме и Кире дава 10+ голови + Козлата од 3 обиди прави 2 престапи. (ако влезе)

:pos:Треба да им предложиме за обложувалниците да го има како бет - престапи на Козла 2+ 3+ 4+

:pos:Треба да им предложиме за обложувалниците да го има како бет - престапи на Козла 2+ 3+ 4+

За 2+ ќе биде 1,20 коеф, за 3+ 1,70 за 4+ 2,20 ... Ја би ово последново :icon_lol:

Еве има за 4+ и за 2+ ја викам да заокружиме на 3+ :pos:

Добро знајме дека е од Велес, ама не е тоа тоа. За одбрана е добар, се виде со Србија и контра неможе да истрча, Манасков дупло е побрз од него.

Нема веза од каде е,може е побрз Манасков ама такви зицери што промашува Дејан он никогаш не ги промашува..а одбрана е одличен како и напад газеше на ЕП..Манасков од цел тим е далеку побрз не е мера тоа,може да даде 5 пати повеќе од Златко за репрезентацијата но тоа е кај нас не игра улога квалитетот..

Има некој форум на Светско ниво каде се коментира околу Светсково? Да видиме шо мислат странциве?

Уште да имаа нашиве вакви техники у соба :icon_lol:
Па по дизајнот на креветите и паркетот се работи за истиот хотел… е сега дали собите се исто опремени ќе треба да го замолиме Столе за слика и од другата страна. :D

Ај бе баталете веќе тоа како не напишале. Демек се средено ни е нас па уште тоа ни остана.

Ај бе баталете веќе тоа како не напишале. Демек се средено ни е нас па уште тоа ни остана.

Битно е од историски аспект. Како што има историја на општествата, има историја и во спорт. FIROM won gold medal in World handball championship in Spain 2013 не иде вака брат

Macedonia won gold medal in World handball championship in Spain 2013 :D

Темелков е многу битен играч за нашата одбрана, макар било тоа и против Чиле. Гоце е подобар во контри но се сомневам дека ние ќе играме на контри, така да за позиционен напад Кире и Темелков се доста поуиграни.

Али ајде, добро да не ја тупиме. Ја сум песимист општо за првенствово, се надевам дека ќе ме демантираат!

п.с. ко што е редот, смена на аватар. Филип дава 7+ гола! :D

Ако го види овоа ќе стави пари дека нема да направи ниеден престап и ќе скока уште одма на прв чекор од аут линијата :D :pos:

Треба босиве да ги изгазиме, ако играме максимално, со 15 тина разлика. Сакав да ја пуштам на хендикеп 13,5 во Златна копачка со 1,9 коефициент ама на татко ми му ја згрешиле и не приметил и сега ја имам Србија на 3,5 хендикеп:facepalm:. Се сомневам дека воопшто ќе победат србите ама ај...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom